INICI > Agenda

anterior

Taller "Trobada amb la meva veu. Teràpia holística de la veu i el llenguatge", Fernanda Pallàs (col.39)

Col·legi de Pedagogs de Catalunya > agenda > Taller "Trobada amb la meva veu. Teràpia holística de la veu i el llenguatge", Fernanda Pallàs (col.39)

Descripció:

Taller " Trobada amb la meva veu. Teràpia holística de la veu i el llenguatge. La força curativa dels sons del nom"

Connectar amb la nostra veu és un camí  cap a nosaltres mateixos que ens facilita expressar-nos des del nostre autèntic ésser.

Aquest Taller, creat per Tamara Chubarovsky, és efectiu tant per sanar problemes de la veu, com per donar-li més expressivitat i projecció al llenguatge, pel que millora la capacitat comunicativa. A més ens acosta a una trobada amb nosaltres mateixes i la nostra veu autèntica.

Amb aquest treball es poden harmonitzar aspectes físics, mentals i emocionals que ajuden a centrar-se, relaxar-se o activar-se, alhora que millora el propi potencial expressiu, la projecció i la salut de la veu.

  • Metodologia:  Eminentment pràctica, corporal i expressiva, amb breus intervencions explicatives. És un procediment bio energètic que es desenvolupa en un ambient càlid i respectuós. Es realitza en un grup reduït, on cada participant també rebrà  indicacions i correccions individuals, relacionades amb el tema prioritari que hagi de treballar.
  • Formadores: Fernanda Pallàs Troyano i María Jesús Pérez Artigas, Llicenciades en Pedagogia Terapèutica per la UB. Logopedes Integratives. Formació amb Beatriz i Sonia Padovan en el Método Padovan de Reorganización Neurofuncional. Formació amb Tamara Chubarovsky en Arte de la Palabra Pedagógico, THONO y Rimas con Movimiento  de Tamara Chubarovsky. Ambdues amb un ampli itinerari professional en els àmbits educatiu i terapèutic.

Necessitem que quan t’inscriguis ens facis arribar, si us plau, el teu nom –tal com apareix al DNI- així com la teva data de naixement, l’hora aproximada i el lloc on vas néixer. 

Dia/Dies: 15 i 6 de febrer, 7 i 8 de març de 2020

Horari: 15/02 i 07/03, de 9:30h a 13:30h. 16/02 i 08/03, de 16h a 20h

Lloc: Horta 132. (Metro L5, parada Horta)

Organitza: Instituto Voz y Movimiento

Més informació: Informació taller

Correu electrònic: mariajesusperezartigas22@gmail.com; fernandapt13@gmail.com

Telèfon: 626186039 - 649491752

Document relacionat: Cartell Taller

comparteix: