INICI > Serveis col·legials

NC CONSULTORS informa, en el marc de col·laboració COPEC-NC

Col·legi de Pedagogs de Catalunya > Serveis al Col·legiat > NC CONSULTORS informa, en el marc de col·laboració COPEC-NCTANT SI OBRES UN NEGOCI COM SI JA PORTES A TERME UNA ACTIVITAT  I VOLS ADEQUAR EL TEU NEGOCI A LES NOVETATS LEGALS, TRUCAN’S I T’ASSESSORAREM EN:

Col·legi de Pedagogs de Catalunya > Serveis al Col·legiat > NC CONSULTORS informa, en el marc de col·laboració COPEC-NC

-Temes laborals i contractes professionals, i assessorament en com muntar una empresa.

- Si tens una web, la legalitzarem d’acord amb el servei o producte que ofereixis i formalitzarem totes les clàusules legals: avís legal, política de privacitat, política de cookies, acceptació de política de privacitat i condicions generals de contractació (si s’escau)

- Farem l’adaptació de la teva activitat a la Llei de protecció de dades amb la implementació de les Mesures de Seguretat. Implementació LOPD o Auditoria.

- Si tens qüestions legals de Propietat Intel·lectual, et donarem el millor assessorament sobre els teus continguts.


RECORDA QUE GAUDEIXES D’IMPORTANTS AVANTATGES I TENS UN 20% DE DESCOMPTE EN LES TARIFES DELS NOSTRES SERVEIS.

Noticia important! ELS USUARIS PODRAN DEMANAR A GOOGLE QUE RETIRI ELS ENLLAÇOS QUE VULNERIN LA TEVA PRIVACITAT.

Has probat alguna vegada de posar el teu nom a Google i no t’ha agradat el que has vist que diuen sobre tu o sobre la teva empresa? Doncs segur que t’interessa saber que el Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) ha dictaminat que si aquesta informació vulnera la teva privacitat, el buscador estar obligat a eliminar aquests enllaços. És l’anomenat “Dret a l’oblit” a internet. SI VOLS EXERCIR EL TEU DRET A L’OBLIT,  TRUCAN’S I T’AJUDAREM A CANCEL·LAR ELS CONTINGUTS QUE ET PERJUDIQUEN.

Col·legi de Pedagogs de Catalunya > Serveis al Col·legiat > NC CONSULTORS informa, en el marc de col·laboració COPEC-NCData de publicació: 21/5/2014