INICI

Fira Gran 2013

Col·legi de Pedagogs de Catalunya >  > Fira Gran 2013<br>


El passat mes de maig, es va celebrar a Barcelona la 15ena. edició del Saló de la Gent Gran de Catalunya, popularment coneguda per  Fira Gran, on es desenvolupen diverses activitats i iniciatives d’entitats i persones al voltant de la gent gran.

Des del 1999 on Fira Gran va fer la seva primera edició, ha mantingut la finalitat que la van fer néixer:


Ser un APARADOR dels serveis i productes que col·laboren a augmentar la qualitat de vida de la gent gran i una FIRA ACTIVA I PARTICIPATIVA amb activitats organitzades per gent gran. Esdevenir un FÒRUM de participació sobre el què interessa al col·lectiu i una PLATAFORMA de difusió de les entitats que treballen pro la gent gran. Promoure un ESPAI d’informació i assessorament per la gent gran i un PUNT DE TROBADA dels professionals del sector.

Cal destacar del Saló de Gent Gran la promoció dels Premis FiraGran 2013, en reconeixement a la tasca de persones, entitats i professionals envers la gent gran, premis dels que el Col·legi de Pedagogs de Catalunya n’és membre del jurat.

Enguany els guardonats dels  XIV Premis FiraGran, als que el Col·legi de Pedagogs de Catalunya expressa la seva més cordial enhorabona,  han estat:

Montserrat Caballé i Folch
Premi FiraGran en l’àmbit cultural per la seva reconeguda trajectòria i activitat en el món de l’òpera
Sr. Joaquim Rifé i Climent
Premi FiraGran en l’àmbit esportiu per la seva reconeguda trajectòria i activitat en el món del futbol.
Dr. Valentí Fuster i Carulla
Premi FiraGran en l’àmbit professional per la seva reconeguda trajectòria i activitat en el món de la medicina cardiovascular.
Sra. Montserrat Colomer i Salmons
Premi FiraGran en l’àmbit cívic i social (persona) per la seva reconeguda trajectòria i activitat en el món del treball social
Campanya “Tracta’m bé” - Consell Comarcal del Solsonès i Ajuntament de Solsona
Premi FiraGran en l’àmbit cívic i social (entitat) per la seva reconeguda activitat en la prevenció dels maltractaments a la gent gran
EIMA, Associació per a la Investigació del Maltractament a l'Ancià
Premi FiraGran de l’organització en reconeixement al seu treball en la prevenció dels maltractaments a la gent gran

Aquesta participació, que arrenca des de l’any 2004, deixa palès un cop més que el pedagog/a i psicopedagog/a, no té un únic àmbit professional d’intervenció, sinó diferents àmbits i un d’ells treballar per i amb la gent gran.  Per saber que fem al COPEC dins l’àmbit de la gent gran, us animo a contactar amb través de la Vocalia i Grup de Treball Gent Gran per compartir projectes i iniciatives envers el col·lectiu, per les seves famílies o professionals que treballen amb ells.


Data de publicació: 7/6/2013