INICI > Aula Pedagogia > Programació 2014

anterior

Seminari "En qüestió de dades, on està la frontera del legal i il·legal"
28 d'octubre, Barcelona

Col·legi de Pedagogs de Catalunya > Aula Pedagogia > Seminari "En qüestió de dades, on està la frontera del legal i il·legal"<br>28 d´octubre, Barcelona

EN QÜESTIÓ DE DADES,

ON ESTÀ LA FRONTERA DEL LEGAL I IL·LEGAL

INSCRIPCIONS TANCADESPRESENTACIÓ

En el marc del conveni entre NC Consultors, advocats especialistes en Dret a Internet i Propietat Intel·lectual i Industrial, i el Col·legi de Pedagogs de Catalunya, s'organitza aquest seminari sobre la Protecció de dades.

El Seminari s'adreça a tots aquells col·legiats i col·legiades pedagogs/gues i psicopedagogs/gues, que treballen per compte propi o fan algun tipus d'intervenció professional, i per aquells que dirigeixen centres/associacions/fundacions/societats mercantils de Pedagogia/Psicopedagogia.


OBJECTIUS

  • Proporcionar la informació necessària per entendre per què s’ha d’implementar la protecció de dades en les activitats econòmiques, on contínuament es tracten dades. 
  • Conèixer la LOPD, la legalització de les webs (informatives i de venda on-line), les xarxes socials i el tant anomenat Dret a l’Oblit.
  • Conèixer quina és la línea i principis que Espanya seguirà com a membre de la UE amb el futur Reglament Europeu de la LOPD: La Privacy by Design.  
  • Informar sobre les conseqüències de no cumplir amb la LOPD i la LSSICE.EXPERTA QUE INTERVINDRÀ:


  • Nina Costas Guerra. Advocada. · Col·legiada 21.209 · Postgrau en Dret Internet i Propietat Intel·lectual i Industrial.


DATA: Dimarts 28 d'octubre de 2014HORARI: de 18 a 20 h.LLOC: Seu del COPEC. Av. Mistral, 20 bis, entl. 2, 08015 de BarcelonaActivitat sense cost. Es lliurarà certificat d'assistència.


Per a més informació podeu enviar correu electrònic a: formacio@pedagogs.catCOL·LABORA:
Col·legi de Pedagogs de Catalunya > Aula Pedagogia > Seminari "En qüestió de dades, on està la frontera del legal i il·legal"<br>28 d´octubre, Barcelona