INICI

COPEC TARRAGONA - VOCAL 2014-2018

Benvolguts/des col·legiats i col·legiades,


M’adreço a totes i tots vosaltres per presentar-me com a nova responsable de la Vocalia de Tarragona.


Tot just m’estic intentant ubicar en aquesta nova experiència que emprenc amb moltes ganes i il·lusió i en la que espero estar acompanyada per a tots vosaltres. Algunes de les funcions que realitzaré, al llarg del temps, seran les de representar al Col·legi de Pedagogs de Catalunya, dinamitzar el territori, planificar i coordinar activitats, promoure la col·laboració amb institucions i mantenir un espai de trobada amb els col·legiats i col·legiades de la zona. 


La meva intenció és poder realitzar aquestes tasques el millor possible i és per aquest motiu que properament posaré en marxa el FÒRUM COPEC TARRAGONA, des d’on puguem comunicar-nos amb agilitat i on la vostra participació sempre serà clau per poder detectar possibles necessitats i conèixer els vostres interessos.


A banda, estaré encantada de rebre, en qualsevol moment, propostes i iniciatives que puguin ajudar a millorar i a fer visible la figura del pedagog/a i psicopedagog/a a les comarques tarragonines. 


Comentar-vos que actualment s’està col·laborant en l’organització de les IV JORNADES DE MEDIACIÓ DE TARRAGONA, que es realitzaran els dies 27, 28 i 29 d’octubre. Aquells que estigueu interessats en poder participar en l’organització durant els dies de la celebració, no dubteu en posar-vos en contacte amb mi.

 

També, informar-vos que el dia 21 d’octubre es realitzarà un seminari “EN QÜESTIÓ DE DADES, ON ESTÀ LA FRONTERA DEL LEGAL I IL·LEGAL”, de les 18h a les 20h,  a la seu del COPEC de Tarragona.


Espero poder treballar conjuntament amb vosaltres i poder conèixer-vos personalment ben aviat.

 

Gràcies per la vostra col·laboració i participació. 


 

 

Salutacions cordials, 

 

Jèssica Casas Casajuana

Vocal de Tarragona

Col·legi de Pedagogs de Catalunya


Data de publicació: 1/10/2014