INICI > Aula Pedagogia > Programació 2016

anterior

PROGRAMACIÓ JUNY - IV ESCOLA ESTIU COPEC 2016

Col·legi de Pedagogs de Catalunya > Aula Pedagogia > PROGRAMACIÓ JUNY - IV ESCOLA ESTIU COPEC 2016 IV ESCOLA ESTIU COPEC 2016

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya, a través de l'Aula de Pedagogia, organitza una nova edició de l'ESCOLA d'ESTIU COPEC 2016 que compta amb un seguit de propostes formatives de diferents especialitats pedagògiques i psicopedagògiques.

Les activitats formatives es portaran a terme a mans d’experts i expertes, pedagogs/gues i psicopedagogs/gues, i s’adrecen a estudiants i a professionals de la pedagogia, la psicopedagogia i a altres professionals de l’àmbit educatiu, social i de la salut, com són: pedagogs/gues, psicopedagogs/gues, psicòlegs/òlogues, educadors/es socials, treballadors/es socials, mestres, professorat, infermers/es, ... . 

Us animem a participar i gaudir de la formació de l'Escola d'Estiu del Col·legi de Pedagogs! ACTIVITAT FORMATIVA

EXPERTS/ES

NÚMERO HORES

PRESENTACIÓ - OBJECTIUS

DATES / HORARI / LLOC

I JORNADA

"PEDAGOGIA I EMPRESA"
EVA FONT

Pedagoga i psicopedagoga


DOLORS MILLAN

Pedagoga


MARIELA MARÍ

Psicòloga


2 h.

JORNADA SENSE COST

Des de la Vocalia d'Empresa i en el marc del Bizbarcelona 2016, s'organitza aquesta jornada en la que ens aplicarem específicament en el context empresarial, a través de professionals experts en la temàtica per tal de donar a conèixer i impulsar la figura del Pedagog/a i Psicopedagog/a en l'empresa.


Dimecres 1 de juny de 12 a 14 h.

Palau de Congressos de la Fira de Barcelona (recinte Montjuïc)

Programa

Inscripcions tancades


CURS: 

"FONAMENTS DEL IOGA APLICATS A L'EDUCACIÓ"


CARLES CANO

Pedagog

10 h.


El Ioga conté en la seva concepció més integral, pressupòsits filosòfics, humanològics, pràctiques i tècniques molt diverses que poden nodrir la programació i la praxis d'activitats educatives. Es prendrà consciència de la diversitat de continguts del Ioga i de les possibilitats d'interrelació amb la praxis educativa.Dijous 9, 16, 23 i 30 de juny de 17 a 19:30 h. a la seu de COPEC-TARRAGONA

Programa

Inscripcions tancades


TALLER: 

"ESCRIPTURA AUTOBIOGRÀFICA I/O NARRATIVA PER FOMENTAR LA RESILIÈNCIA"


JORDI BONATERRA

Pedagog

4 h.

Taller pràctic on es treballarà l'escriptura del jo com a proposta de construcció de les millores cap a una persona amb capacitat resilient, per fomentar un caràcter propici per dissenyar un projecte que indagui en el seu autoconcepte.


Dimecres 15 de juny de 16 a 20 h. a la seu de COPEC-BARCELONA

Programa

Inscripcions tancades


TALLER: 

"APRÈN MILLOR! KINESIOLOGIA EDUCATIVA I BRAIN GYM"


SARA TORRES

Pedagoga

3 h.


Introducció a la Kinesiologia Educativa per comprendre el procés d'aprenentatge holísticament, a partir d'exercicis de Brain Gym es donaran a conèixer els seus beneficis; potenciar la integració psico-sensorio-motriu de la persona. Es facilitaran recursos i eines per desenvolupar la competència d'aprendre a aprendre i millorar la lectura, escriptura, comprensió, etc. 


Dimarts 21 de juny de 16:30 a 19:30 h. a la seu de COPEC-GIRONA

Programa

Inscripcions tancades

TALLER:

"ELS TESTS, UNA EINA PELS PROFESSIONALS DE LA PEDAGOGIA I LA PSICOPEDAGOGIA"M.CONCEPCIÓ TORRES

Doctora en Pedagogia


MILAGROS VALERA

Pedagoga


2 h.


TALLER SENSE COST

Els professionals de la pedagogia i la psicopedagogia que treballen en l'àmbit del tractament de les dificultats d'aprenentatge, necessiten d'una sèrie d'eines que ajudin a valorar i determinar el tipus de necessitats de la persona a qui estan atenent per tal d'enfocar correctament el tractament a realitzar i programar les activitats més adequades per a cada cas.


Dijous 30 de juny de 18 a 20 h. a la seu de COPEC BARCELONA


Programa

Inscripcions tancades


PROGRAMACIÓ JULIOL   -   IV ESCOLA D'ESTIU COPEC 2016 - INSCRIU-TE!