mapa web

ÀREA RESERVADA: identificar-se

segueix-nos 

notícies d'actualitat del COPEC segueix el COPEC a facebook segueix el COPEC a twitter segueix el COPEC a linkedin

agenda

trieu:
< febrer 2020 >
dl dm dc dj dv ds dg
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 

INICI > Actualitat > Notícies

Cap a la creació d'un Col·legi Professional de Pedagogs/gues a Granada

anterior
L’Asociación de Estudiantes y Profesionales de la Educación (AEPE), amb el suport de la Facultat de Ciencias de la Educación de la Universidad de Granada, ha organitzat les Jornadas de Movilización, que han tingut com a objectiu promoure la creació d’un Col·legi Professional de Pedagogs/gues a Granada. La iniciativa,  partint de Granada, vol arribar a ser Andalusa si té suficient ressó a la Comunitat i suport de la Junta.

L’AEPE és una associació que neix amb l’objectiu d’impulsar la constitució d’un col·legi professional de pedagogs/gues a Granada, és una associació jove, creada fa un any, però ja compta amb un centenar d’associats, entre estudiants, professorat i llicenciats en pedagogia. L’organització d’aquestes jornades forma part de les accions de sensibilització i promoció d’un col·legi professional.

Col·legi de Pedagogs de Catalunya > Actualitat > Cap a la creació d´un Col·legi Professional de Pedagogs/gues a Granada<br>


El Col·legi de Pedagogs de Catalunya, representat pel seu president, Josep Maria Elias, i el Col·legi Oficial de Pedagogia i Psicopedagogia de les Illes Balears, representat pel seu degà, Josep Joan Quetglas, participaren en les jornades aportant l’experiència de dos Col·legis de Pedagogs/gues (i psicopedagogs/gues), constituïts, a l’estat espanyol.

Col·legi de Pedagogs de Catalunya > Actualitat > Cap a la creació d´un Col·legi Professional de Pedagogs/gues a Granada<br>


Josep Maria Elias va agrair i l’acollida i respecte dispensada per la Facultat de Ciencias de la Educación, de la Universidad de Granada, i l’Asociación de Estudiantes y Profesionales de la Educación, i el privilegi de poder, com a representant del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, participar en les Jornades de Movilización celebrades els dies 11 i 12 d’abril, d’enguany.

 


Col·legi de Pedagogs de Catalunya > Actualitat > Cap a la creació d´un Col·legi Professional de Pedagogs/gues a Granada<br>

El president del COPEC, centrà la seva ponència en el procés que, iniciat per l’”ACP”  ASSOCIACIÓ CATALANA DE PEDAGOGS, l’any 1992, va desembocar en la constitució, per la Llei de Creació (Sessió plenària del Parlament de Catalunya  7/11/2001), del Col·legi de Pedagogs de Catalunya.
Valorant el desenvolupament de les jornades i la seva intervenció, en Josep Maria Elias, deixà palès que: els diferents debats plantejats, confirmen que no hi ha gaire diferència entre la vostra realitat i la del procés seguit pel col·legi, que represento, més enllà del context cultural. 
En aquesta mateixa línia valorativa del que han estat les jornades de Granada, el president del COPEC conclou que: Raonaments jurídics, laborals, tècnics i universitaris, es varen barrejar durant dues intenses i fructíferes jornades a l’entorn de l’il·lusionant i engrescador projecte de constituir un Col·legi Professional de Pedagogs/a, a Granada, Andalusia.


Data de publicació: 15/4/2007

comparteix:

 

Col·legi de Pedagogs de Catalunya

contacta - informació general - avís legal

BARCELONA | Av. Mistral, 20 bis, entl 2. | 08015 Barcelona | Tel.93 217 77 99 | Fax 93 292 95 08 | HORARI

TARRAGONA | Rambla Nova, 12, 1. 2. | 43004 Tarragona | HORARI

GIRONA | C/ Ibèria, 4 | 17005 Girona | HORARI

LLEIDA | Rambla de Ferran, 32 | 25007 Lleida | HORARI