mapa web

ÀREA RESERVADA: identificar-se

segueix-nos 

notícies d'actualitat del COPEC segueix el COPEC a facebook segueix el COPEC a twitter segueix el COPEC a linkedin

agenda

trieu:
< febrer 2020 >
dl dm dc dj dv ds dg
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 

INICI > Relacions Institucionals > Universitats

COPEC-TARRAGONA AMB ELS FUTURS PEDAGOGS/GUES DE LA URV

COPEC-TARRAGONA

anterior

Col·legi de Pedagogs de Catalunya > Relacions Institucionals > COPEC-TARRAGONA AMB ELS FUTURS PEDAGOGS/GUES DE LA URV

Aquest mes de març COPEC-TARRAGONA ha estat convidat de nou per la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia de la Universitat Rovira i Virgili, aquest cop per participar en l’assignatura de Projecció Professional amb els estudiants de 2n del Grau de Pedagogia.

L'objectiu principal de la col·laboració és fer una aproximació als estudiants sobre què és el COPEC i quines són les sortides professionals del Pedagog/a i del Psicopedagog/a.

En primer lloc, dimecres 8 de març, la ponència va anar a càrrec de Marta Pagès, vocal de COPEC-GIRONA, i la seva presentació va constar de dues parts; introducció al COPEC i exposició d'un perfil professional concret.

En la presentació introduí el COPEC i el Codi de Deontologia, explicà com es genera el coneixement Pedagògic a partir dels Grups de Recerca, la Revista EIX (Educació i Xarxa) i el Parlem de Pedagogia. També va presentar el perfil dels Pedagogs/gues i Psicopedagogs/gues; les seves funcions i els àmbits d'intervenció professional, i introduí la Borsa de Treball i els diferents Serveis a disposició dels col·legiats/des.

Seguidament Marta Pagès va presentar la seva experiència professional com a pedagoga a l'Equip d’Intervenció Familiar de la Selva al Projecte "Cases d’Infants", àmbit on treballa i coneix en profunditat.

La setmana següent, dimecres 15 de març, Eva Font, vocal d'EMPRESA del COPEC, va realitzar la presentació d'un altre perfil professional del pedagog/a i del psicopedagog/a, d'un àmbit de la Pedagogia diferent a l’anterior. 

Col·legi de Pedagogs de Catalunya > Relacions Institucionals > COPEC-TARRAGONA AMB ELS FUTURS PEDAGOGS/GUES DE LA URV

Va compartir el seu perfil professional com a pedagoga i psicopedagoga en l’àmbit de l'empresa i va fer una introducció a l'emprenedoria, explicant diferents enfocaments des de la seva experiència i trajectòria, en el camp del treball a l'empresa (gestió de la formació, relacions empresarials, gestió grupal, gestió de conflictes, treball administratiu...), a la consultoria (impartició de formació, formació a mida, relacions comunicatives, suport i supervisió, anàlisi i formació contínua...) i el treball al gabinet (formació específica en salut i psicoanàlisi, grups de treball, supervisió, anàlisi, relacions institucionals, generació de coneixement, escriptura).

Un cop més URV i COPEC han col·laborat conjuntament per apropar la part acadèmica a la part professional dels futurs/es pedagogs/gues, una complicitat imprescindible entre teoria i pràctica que redundarà en una millor preparació dels professionals de pedagogia del demà.


Data de publicació: 31/3/2017

comparteix:

 

Col·legi de Pedagogs de Catalunya

contacta - informació general - avís legal

BARCELONA | Av. Mistral, 20 bis, entl 2. | 08015 Barcelona | Tel.93 217 77 99 | Fax 93 292 95 08 | HORARI

TARRAGONA | Rambla Nova, 12, 1. 2. | 43004 Tarragona | HORARI

GIRONA | C/ Ibèria, 4 | 17005 Girona | HORARI

LLEIDA | Rambla de Ferran, 32 | 25007 Lleida | HORARI