INICI > El Col·legi > Institucional

anterior

LA VIII CURSA INTERCOL·LEGIAL REUNEIX MÉS DE 200 PARTICIPANTS

El passat dissabte 22 d'abril, es va celebrar la 8a edició de la CURSA INTERCOL·LEGIA en la que van participar-hi més de dues-centes persones.

En un entorn incomparable, el circuit es va portar a terme en el Passeig Olímpic del Port Marítim de Barcelona, on es va poder gaudir d'una jornada assolellada i primaveral. La cursa va copsar l'objectiu d'aplegar els i les professionals dels col·legis professionals de Catalunya, acompanyats/des pels seus familiars i amics, en aquesta activitat esportiva.

A la pàgina web de la cursa trobareu el detall de les persones guanyadores, per categories i classificacions, i en uns dies es podran visualitzar les fotografies de la cursa d'enguany: http://www.cursaintercol.cat/ 

El COPEC per segon any consecutiu, juntament amb 18 col·legis i associacions de professionals més, va participar en l'organització de la cursa tot apostant per aquesta iniciativa. Us convidem a participar a tots els nostres col·legiats i col·legiades en les properes edicions. Col·legi de Pedagogs de Catalunya > El Col·legi > LA VIII CURSA INTERCOL·LEGIAL REUNEIX MÉS DE 200 PARTICIPANTS

Ja coneixem la data de realització de la VIII CURSA INTERCOL·LEGIAL  2017: serà el dissabte 22 d’abril a les 9 hores. Te la perdràs?

La CURSA INTERCOL·LEGIAL  està organitzada per un conjunt de 19 col·legis i associacions de professionals de Catalunya, entre els que es troba el Col·legi de Pedagogs de Catalunya, i és possible gràcies al suport com a patrocinador del Banc de Sabadell.

La cursa està oberta a la participació dels membres dels col·legis, així com de familiars, amics i els petits de casa.

La inscripció inclou la participació a la cursa, la samarreta tècnica, cronometratge per xip Championchip (amb xip propi o bé de lloguer), avituallament i la possibilitat de guanyar diversos obsequis: hi ha premis per als guanyadors de cada categoria, així com obsequis als que podran accedir tots els participants gràcies al sorteig final.

El recorregut exacte i tots els detalls es troben a la web www.cursaintercol.cat, al compte de Twitter @CursaIntercol i a través dels canals de comunicació dels col·legis organitzadors.


Ja podeu fer la vostra inscripció online fins el 21 d'abril de 2017. Us animem a començar a entrenar-vos!

Data de publicació: 26/4/2017