INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia i Empresa

NETWORKING AL BIZBARCELONA 2018

Des del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, com a membre de la Intercol·legial, hem participat una vegada més al BizBarcelona. Enguany la 7a edició del Saló d'Emprenedoria que s'ha celebrat els dies 30 i 31 de maig. 

Des del COPEC hem comptat amb el suport de la Vocalia d'Empresa del COPEC, liderada per Eva Font, que té l'objectiu de promocionar l'emprenedoria i oferir recursos i serveis als col·legiats/des per al seu desenvolupament professional emprenedor.

Col·legi de Pedagogs de Catalunya > Vocalies Professionals > NETWORKING AL BIZBARCELONA 2018


Per una banda, i per tercer any consecutiu, hem estat presents al Networking Interprofessional, amb la participació de col·legiats i col·legiades i entitats de la Borsa de Treball del COPEC. Consolidant-se com a esdeveniment exclusiu per crear noves xarxes professionals i amb la possibilitat d'intercanviar experiències i visions professionals. 

Les entitats de la BT COPEC que han participat han estat: FEMAREC (entitat social de formació i atenció a les persones i que ofereix serveis responsables a les empreses), ESFERA CREIX (Espai d’aprenentatge especialitzat en l'educació infantil, primària i ESO) i APRÈN MÉS (Centre especialitzat en psicologia, psicopedagogia, logopèdia i reforç escolar.)

Col·legi de Pedagogs de Catalunya > Vocalies Professionals > NETWORKING AL BIZBARCELONA 2018
Per l'altra, des de l'estand de la Intercol·legial, oferint informació i orientació als col·legiats/des i també a les empreses interessades en professionals pedagogs/gues i psicopedagogs/gues col·legiats/des.Agraïm la participació i col·laboració dels col·legiats i col·legiades i de les entitats de la BT del COPEC, així com a la Intercol·legial, per poder formar part d'aquest esdeveniment.

Data de publicació: 31/5/2018