INICI > Aula Pedagogia > Programació 2019

anterior

“ORIENTACIONS PER AFRONTAR UN PROCÉS D’OPOSICIONS DE PEDAGOG/A A EAIA” 20/03/2019

SESSIÓ INFORMATIVA

“ORIENTACIONS PER AFRONTAR UN PROCÉS D’OPOSICIONS DE PEDAGOG/A A EAIA”

20 de març 2019 de 17:30 a 19h


PRESENTACIÓ

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC) està rebent moltes consultes relacionades amb com preparar les oposicions de pedagog/a a un EAIA.  

És per això que des d’AULA DE PEDAGOGIA del COPEC, s’ha organitzat una Sessió Informativa, a la seu de Barcelona, per aportar orientacions sobre com afrontar un procés d'oposicions de pedagog/a a un Equip d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (EAIA). 

Aquesta sessió informativa està adreçada únicament i exclusiva a pedagogs i pedagogues –col·legiats i no col·legiats- interessats/des en presentar-se a oposicions de pedagog/a a EAIA.

OBJECTIU
  • Oferir orientacions per afrontar un procés de selecció a EAIA.

CONTINGUT
  • Orientacions sobre una lectura comprensible de les bases
  • Internet: un munt d’Informació i recursos per descobrir
  • Comentaris sobre el temari específic d’oposició a EAIA
  • Estructuració de l'estudi, bàsic per la preparació

EXPERTES
  • PILAR MORRAL GARCÍA: Pedagoga de l’Equip d’Atenció a la Infància i Adolescència del Consell Comarcal del Vallès Occidental. Vocal de Pedagogia Social del Col·legi de Pedagogs de Catalunya.
  • SUSAGNA RIERA ANGLADA: Pedagoga de l’Equip d’Atenció a la Infància i Adolescència del Consell Comarcal de la Selva. Vocal de Girona del Col·legi de Pedagogs de Catalunya.

DURADA: 1 1/2 hores.

DATA: 20 de març de 2019 - Dimecres de 17:30 a 19:00h.

LLOC:  Seu del COPEC a Barcelona - Av. Mistral 20 bis, ent. 2a. 08015  


SESSIÓ SENSE COST, PRÈVIA INSCRIPCIÓ


Col·legi de Pedagogs de Catalunya > Aula Pedagogia > “ORIENTACIONS PER AFRONTAR UN PROCÉS D’OPOSICIONS DE PEDAGOG/A A EAIA” 20/03/2019*Us volem recordar que tot i que aquesta activitat no tingui cost, no implica que no tingui valor. Des del COPEC hi invertim recursos humans i econòmics per dur-la a terme, així que us demanem que si us hi apunteu però finalment no podeu venir, ens podeu avisar. La vostra plaça pot anar a alguna altra persona interessada. 

MÉS INFORMACIÓ: formacio@pedagogs.cat 


Data de publicació: 4/3/2019