INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia i Escola

CĀTEDRA DE RENOVACIĶ PEDAGŌGICA - EL COPEC ÉS ENTITAT COLˇLABORADORA

Colˇlegi de Pedagogs de Catalunya > Vocalies Professionals > CĀTEDRA DE RENOVACIĶ PEDAGŌGICA - EL COPEC ÉS ENTITAT COLˇLABORADORA

El Colˇlegi de Pedagogs de Catalunya colˇlaborem amb la primera Cātedra de Renovaciķ Pedagōgica- Can Trona de la UdG (entre l'Ajuntament de la Vall d’en Bas i la Universitat de Girona) creada el passat octubre de 2019, i que dirigeix Jordi Feu, professor de la UdG. "Cātedra de pensament i acciķ pedagōgica per a la transformaciķ educativa i social."

El nostre vocal de Pedagogia i Escola, Joan Gamero, ens va representar en l'acte de presentaciķ que va tenir lloc a Rosa Sensat, el novembre. 

L'objectiu d'aquesta Cātedra de Renovaciķ Pedagōgica és convertir-se en un espai multidisciplinar des de cinc āmbits de treball: 1) investigaciķ (promociķ de tesis doctorals, treballs fi de māster, recerca científica...), 2) formaciķ (seminaris monogrāfics, equips d'investigaciķ,..), 3) documentaciķ (materials, monografies,..), 4) difusiķ i 5) transparčncia de coneixement, centrat en la renovaciķ i innovaciķ pedagōgica i l'educaciķ "alternativa" en totes les seves vessants i perspectives. També, voldrā assessorar i acompanyar centres educatius de totes les etapes educatives que tinguin interčs en la renovaciķ pedagōgica i promourā la creaciķ d'una Escola de Famílies i Mestres. 

Des del COPEC volem aprofitar per agrair que és comptés amb nosaltres en la presentaciķ i per convidar-nos a ser entitat colˇlaboradora (aprovat en Junta de 14/12/2019), per al Colˇlegi de Pedagogs és un autčntic privilegi. 
.

Data de publicaciķ: 20/2/2020