INICI > Col·legia´t > Col·legiació > Campanyes

COPEC ACORDA AJUTS A PEDAGOGS/GUES I PSICOPEDAGOGS/GUES (TANCADA)

Col·legi de Pedagogs de Catalunya >  > COPEC ACORDA AJUTS A PEDAGOGS/GUES I PSICOPEDAGOGS/GUES (TANCADA)

CAMPANYES TANCADES 15/07/2020

La situació d'emergència sanitària i social, a causa de la pandèmia del COVID-19, desemboca en una crisi econòmica que afecta a tots els sectors de la societat. Situació que afecta, també, als professionals de la pedagogia i la psicopedagogia, als que s'han quedat sense feina i als autònoms que no poden treballar.

En aquest marc, que esperem ens recuperem el més aviat possible, la Junta de Govern sensible al moment que ens toca viure ha acordat, a mesura que l'economia del COPEC ho permeti, contribuir i ajudar els COL·LEGIATS i COL·LEGIADES així com, també, a les NOVES COL·LEGIACIONS.

Aquests ajuts es concreten en:

Aquests ajuts volen contribuir a què els col·legiats i col·legiades, amb més dificultats, puguin disposar d'un temps per a què la seva situació pugui reeixir.

Així mateix s'ha acordat que per la QUOTA ORDINÀRIA, s'aplicarà a la QUOTA 2N SEMESTRE 2020 la QUOTA SEMESTRAL 2019, és a dir 55 euros. Posposant el preu de la QUOTA SEMESTRAL 2020 (de 57,25 euros) al 2021.

Aquest fet comporta que el COPEC, entitat sense ànim de lucre, faci un esforç i ajusti el seu pressupost al màxim, per poder donar suport als seus col·legiats i col·legiades, perquè el primer són les persones.


CAMPANYES TANCADES 15/07/2020


Data de publicació: 1/4/2020