INICI

ETAPA DE LA REPRESA - EXTREMEM LES PRECAUCIONS

Col·legi de Pedagogs de Catalunya >  > ETAPA DE LA REPRESA - EXTREMEM LES PRECAUCIONS

Amb el DECRET 63/2020  del 18/06/2020, es finalitza la fase 3 a tot Catalunya  i s'inicia l'ETAPA DE REPRESA al territori català en el marc de la crisi sanitària vigent provocada per la COVID-19, i s'aixequen les mesures restrictives derivades de l'Estat d'Alarma del govern espanyol, entre elles les mesures de mobilitat a Catalunya. La Generalitat de Catalunya recupera les competències i elabora els PROTOCOLS de mesures de protecció, per a la ciutadania i per a cada sector, per a preveninr, contenir i evitar el contagi amb motiu del COVID-19.

Al COPEC per prudència i protecció seguim amb la SECRETARIA TELEMÀTICA, recuperant la gestió presencial gradualment, seguim estant al vostre servei al copec@pedagogs.cat i al 609403879.

Recomanem en aquesta nova etapa estar alerta de les indicacions de les indicaciones que mitjançant del DEPARTAMENT D'INTERIOR i el DEPARTAMENT DE SALUT, s'aniran donant.

Tot i l'aixequem de les restriccions, és important no baixar la guàrdia i, per SOLIDARITAT I SEGURETAT COL·LECTIVA, seguir les indicacions de:

  • RENTAR-NOS DE MANS
  • UTILITZEM LA MASCARETA
  • MANTINGUEM LA DISTÀNCIA DE SEGURETAT

CONSULTEU ELS CANALS DE DIFUSIÓ DEL COPECData de publicació: 25/6/2020