INICI > El COPEC > Presidència > Institucional

CAMPANYA:
ARA, PEDAGOGIA!

Col·legi de Pedagogs de Catalunya >  > CAMPANYA:<br>ARA, PEDAGOGIA!


Donem el tret de sortida a la nova campanya que impulsen les Comissions de cadascuna de les Vocalies Professionals del Col·legi de Pedagogs de Catalunya: Comissió de Pedagogia i Escola, Comissió de Pedagogia Social i Comissió de Pedagogia i Empresa. Campanya on cada setmana posaran en valor i donaran visibilitat a les múltiples funcions i, s'emetran diferents missatges, relacionats amb els àmbits d'intervenció professional dels Pedagogs/gues i Psicopedagogs/gues.

La Campanya forma part del Pla d'Acció que està desenvolupant el COPEC, en el marc de les sessions de treball de Design Sprint, portades a terme amb col·legiats i col·legiades a finals de febrer i principis de març, just abans de l'estat d'alarma. Plan de Acción del que ja s'ha dut a terme les campanyes: PEDAGOGIA DEL CONFINAMENT i FEM PEDAGOGIA

L’objectiu d'ARA, PEDAGOGIA és donar a conèixer quines són les nostres funcions -i el valor- del PEDAGXG i PSICOPEDAGXG, tant dintre del Sistema Educatiu, com del Sistema Empresarial, com del Sistema Social.

La PEDAGOGIA i els seus professionals ara més que mai,  actius i visibles per donar resposta a tota la societat.

El COPEC sempre al costat dels PEDAGXGS i PSICOPEDAGXGS per fer més forta la nostra professió.

#AraPedagogia - #somCOPEC

#Pedagxg - #Psicopedagxg

#PedagogiaEmpresa - #PedagogiaSocial -  #PedagogiaEscola

Data de publicació: 20/7/2020