mapa web

ÀREA RESERVADA: identificar-se

segueix-nos 

notícies d'actualitat del COPEC segueix el COPEC a facebook segueix el COPEC a twitter segueix el COPEC a linkedin

agenda

trieu:
< octubre 2019 >
dl dm dc dj dv ds dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

INICI >

COPEC- GIRONA canvia de representant

COPEC-GIRONA

anterior

Benvolgut / benvolguda col·legiat/da de les comarques de Girona,

 

Enguany, celebrades el 27 de maig les eleccions a la III Junta de Govern del Col·legi de Pedagogs, amb molt de gust prenc el relleu en la representació del COPEC a GIRONA, incorporant-me a la Junta de Govern amb la voluntat de continuar les actuacions que s’han portat a terme fins ara, i proposar-ne de noves per als col·legiats/des de Girona.

 

Vull posar de manifest el meu reconeixement a la tasca pionera que ha portat a terme Montse Muselles Sala, com a primera representant del del COPEC a GIRONA, i pel camí que m'ha deixat fet, així com per a la seva predisposició per seguir col·laborant, a la mesura de la seva disponibilitat, amb la Vocalia.

 

Com ja sabeu, la vocalia de Girona ha fet diferents gestions amb entitats d’àmbit social, acadèmic i educatiu del territori, per fer el Col·legi més visible, proper i útil a tots els col·legiats/des de les nostres comarques. Actualment tenim signat conveni amb la UdG, Fundació Campus Arnau d’Escala i Fundació Ser.Gi. A la nostra pàgina trobareu actualitzada l’activitat que anem fent. També us faig avinent que el COPEC estrena nova seu a l’Avinguda Mistral, 20 bis, de Barcelona.

 

A continuació, us recordo els serveis que actualment ofereix el COPEC a tots els col·legiats i col·legiades:

 

BORSA DE TREBALL ON-LINE: ofertes de feines especialitzades per a pedagogs/gues i psicopedagogs/gues, amb el suport d’organitzacions col·laboradores per la difusió de les seves ofertes.

 

CONVOCATÒRIES PÚBLIQUES: captació i difusió de convocatòries públiques de perfils adequats per a titulats/des en pedagogia i psicopedagogia.

 

ORIENTACIÓ PROFESSIONAL: orientació, suport a la recerca de feina, recursos per la recerca...

 

SERVEI DE PERFILS PROFESSIONALS: relació d’àmbits d’intervenció de pedagogs/gues i psicopedagogs/gues i les ocupacions associades, consultable a la web del COPEC.

 

DIRECTORI PROFESSIONAL: directori d’especialitats pedagògiques i psicopedagògiques, consultable a la web del COPEC, al què poden formar part els col·legiats i col·legiades.

 

INFORMACIÓ D'INTERÈS: informació periòdica, via e-mail, sobre Seminaris, Jornades, Congressos, Formació, Publicacions, etc.

 

GRUPS DE TREBALL per especialitats professionals, als què els col·legiats/des poden formar-hi part. Els grups constituïts actualment, són: Pedagogia Social; Superdotació i Altes Capacitats; Gent Gran; Salut, Terapèutica i Qualitat de Vida; Pedagogia i Escola; Mediació.

 

SERVEI DE CONSULTES: de temes de diferent índole.

 

CURSOS DE FORMACIÓ: de temàtica diversa. Enguany, a Girona, es porta a terme el curs d'estiu “Pedagogia en l'Àmbit de la Gent Gran”, coorganitzat per la Fundació Universitat de Girona i el Col·legi de Pedagogs, en el marc de l’Escola d’Estiu de la FUdG.

 

M’agradaria poder-nos trobar per coneix-se’ns, presentar-vos les novetats del COPEC i les oportunitats dels convenis establerts amb aquestes entitats de Girona, així com també aprofitar el moment per saber quines són les vostres necessitats, inquietuds, dubtes i propostes de millora entorn la nostra professió, passat l’estiu rebreu la convocatòria per una trobada.

 

Per qualsevol dubte, comentari o, fins i tot, si vols que parlem del Col·legi estic a la teva disposició. Encara no tenim seu a Girona, però és qüestió de temps.

 

Salutacions cordials,

  

Victòria Rodríguez Castán

Vocal de la Junta de Govern a Girona

Col·legi de Pedagogs de Catalunya

comparteix:

 

Col·legi de Pedagogs de Catalunya

contacta - informació general - avís legal - política de privacitat

BARCELONA | Av. Mistral, 20 bis, entl 2. | 08015 Barcelona | Tel.93 217 77 99 | Fax 93 292 95 08 | HORARI

TARRAGONA | Rambla Nova, 12, 1. 2. | 43004 Tarragona | HORARI

GIRONA | C/ Ibèria, 4 | 17005 Girona | HORARI

LLEIDA | Rambla de Ferran, 32 | 25007 Lleida | HORARI