Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICIO > Agenda

anterior

Conferència virtual "Drets i deures vers les víctimes supervivents del tràfic de persones"

Descripción:

El tràfic d’éssers humans és una violació greu dels drets humans, una manifestació més de la violència que s’exerceix sobre dones i infants, i el segon negoci més lucratiu del món. Les administracions treballen per adoptar mesures urgents contra el que les Nacions Unides consideren que és una forma contemporània d’esclavitud.

DIXIT organitza aquesta xerrada per contextualitzar aquesta problemàtica mostrant els reptes que presenta i les accions actuals i futures que es poden dur a terme per solucionar-la. La ponència vol donar a conèixer a tots els actors de l’àmbit d’afers socials els recursos i els mecanismes que hi ha a Catalunya amb l’objectiu de garantir l’exercici d’aquests drets a les víctimes del tràfic humà.

La sessió serà a càrrec de la pedagoga i treballadora social Rosa Maria Cendón, que desenvolupa diferents programes d’atenció a les dones i a joves tutelades a l’entitat Adoratrius. Actualment hi coordina l’àrea de Relacions Institucionals i Incidència Política del programa SICAR Cat, que es dedica a l’atenció integral a víctimes del tràfic d’éssers humans. També és cofundadora de la campanya Cor Blau Cat, que pretén sensibilitzar tots els territoris de parla catalana sobre la realitat del tràfic d’éssers humans.

Día: 12/11/2020

Horario: 17 h

Sitio: En línia

Organiza: DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials

Más información:  / 

Correo electrónico: dixit.tsf@gencat.cat

comparte: