Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICIO > Agenda

anterior

Conferència "Addiccions comportamentals: què sabem del joc patològic? Addiccions comportamentals i COVID-19"

Descripción:

DIXIT Lleida organitza el 10 de novembre la conferència "Addiccions comportamentals: què sabem del joc patològic? Addiccions comportamentals i COVID-19". La xerrada estarà centrada en el joc patològic, definit com el fracàs progressiu i crònic de resistir l’impuls de jugar. També s’analitzarà l’impacte del confinament en els pacients.

La doctora Susana Jiménez, que ja va compartir la seva experiència als centres DIXIT de Barcelona i Vic, desgranarà les causes i les característiques d’aquesta malaltia, repassarà l’evolució dels diferents tipus de jocs en els darrers anys, mostrarà la incidència en la població general així com entre els adolescents i joves, i donarà tot un seguit de pautes sobre com tractar-la.

La conferenciant, coordinadora de la Unitat de Joc Patològic del Servei de Psiquiatria de l’Hospital Universitari de Bellvitge, també parlarà d’un nou estudi realitzat al seu centre sobre l’impacte del confinament decretat per combatre la COVID-19. L’aïllament va mantenir estables pacients amb problemes de joc amb aposta offline, però els pacients amb problemes de vídeojocs o de compra compulsiva van empitjorar de forma significativa.

Día: 10/11/2020

Horario: 17 h

Sitio: En línia

Organiza: DIXIT Lleida

Más información:  / 

Correo electrónico: dixit.tsf@gencat.cat

comparte: