Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICIO > Agenda

anterior

Benestar socioemocional de l’adolescent. Curs de formació online (30h).

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > agenda > Benestar socioemocional de l’adolescent. Curs de formació online (30h).

Descripción:

Aquest curs aborda totes les problemàtiques de salut mental d’inici en l’etapa adolescent (TCA, TC, addicions, assetjament, trastorns de personalitat, trastorns emocionals, dol complicat) al mateix temps que facilita eines per a la seva detecció i abordatge dins de l’aula. 

  • Es realitza a través de l’aula virtual (www.aulavirtual.fitafundacion.org de manera que pots accedir a la formació on vulguis i quan vulguis, en el moment que a tu et vagi millor.  
  • Disposaràs de l’acompanyament constant d’un tutor especialista en salut mental que t’ajudarà en el seguiment i resoldrà tots els teus dubtes. 
  • La formació ha estat dissenyada i serà impartida per professionals experts en l’atenció a la salut mental dels adolescents. 
  • És una activitat de formació permanent del professorat reconeguda pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. http://xtec.gencat.cat/ca/formacio/formacio-altres-institucions/activitats-reconegudes/ 
  • Properes edicions: 16 de novembre al 16 de desembre de 2020 i del 11 de gener a l’11 de febrer de 2021 

Días: del 22/10/2020 al 16/11/2020

Sitio: on line

Organiza: FITA Fundación

Más información:  / 

Correo electrónico: mlozano@fitafundacion.org

Teléfono: 93.144.00.59

comparte: