Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Agenda

anterior

Curs online: Clínica i tractament dels maltractaments

Descripció:

Curs online: Clínica i tractament dels maltractaments

Els maltractaments en l’àmbit domèstic suposen un problema més freqüent del que es creu. Si bé la violència masclista ha anat guanyant terreny entre les denúncies durant els últims anys (amb el que ha adquirit visibilitat en els mitjans i, per tant, s’ha aconseguit una certa sensibilització social), hi ha altres violències que no resulten tan evidents i que en poques ocasions acaben en una denúncia contra l’agressor.

Els maltractaments es fan presents en totes les classes socials, encara que la vulgata s’obstina a circumscriure’ls a àmbits de precarització. I el ventall de maltractaments és tan ampli que afecta a tots els membres de la societat, des de pares fins a ancians, homes i dones, passant, clar, pels nens i les nenes, els i les adolescents.

El curs proposa un recorregut pels conceptes generals i els diferents tipus de maltractaments, així com el seu abordatge clínic i jurídic, maneres d’intervenció i tractament, amb abundància de presentació de casos que serviran d’il·lustració dels aspectes teòrics.

Curs online a càrrec de Josep Moya (psiquiatre i psicoanalista), Esther Fornells (pedagoga), Raquel Jiménez(psicòloga i psicoterapeuta) , Valeria Ferreira (psicòloga) María Isabel Ferreres (advocada). 


A través de la plataforma Zoom

PRÈVIA INSCRIPCIÓ - PLACES LIMITADES

secretaria@epbcn.com - 93 454 89 78 


Dia/Dies: Dilluns 1, 8, 15 y 22 de febrer i Dilluns 1, 8, 15 y 22 de març

Horari: 18.00 a 20.00

Lloc: Balmes, 32, 2n 1a

Organitza: Espai Psicoanalític de Barcelona

Més informació: Més informació  / Espai Psicoanalític de Barcelona

Correu electrònic: secretaria@epbcn.com

Telèfon: 93 454 89 78

comparteix: