Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICIO > Agenda

anterior

POSTGRAU SUPERVISIÓ ÀMBIT ATENCIÓ A LES PERSONES - COL·LABORA COPEC - SESSIÓ INF. 18/01/2021

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > agenda > POSTGRAU SUPERVISIÓ ÀMBIT ATENCIÓ A LES PERSONES - COL·LABORA COPEC - SESSIÓ INF. 18/01/2021

Descripción:

INTRODUCCIÓ:  La supervisió i assessorament és una pràctica comuna, acceptada i reconeguda en l’àmbit dels serveis socials, educatius i sanitaris i que es troba dins l’àmbit de la formació permanent.  Es considera la supervisió com un suport tècnic als equips imprescindible per a millorar progressivament l’atenció a la població, ja que facilita els processos de treball interns. Clarifica tasques i funcions dels diferents interventors socials, educatius o sanitaris i ajuda, com altres suports tècnics, en la planificació i en l’avaluació de casos o situacions.  Les supervisions fan una contribució important al desenvolupament professional i asseguren la qualitat del treball dels professionals. Amb la professionalització dels camps de l’atenció a les persones, és central tenir dispositius que facilitin una excel·lent qualificació en aquest camp. Molts professionals treballen en equips, altres treballen sols i tots necessiten créixer, per això necessiten temps i espais per reflexionar en el marc d’una relació de supervisió.

MODALITAT:  semipresencial, i el centre on es realitzaran les sessions presencials compleix amb tots els requisits per poder realitzar la docencia presencial amb totes les garanties de seguretat, seguint els protocols i les recomanacions actualitzades de salut .

ADREÇAT: titulats en educació social, psicologia, treball social, pedagogia i psicopedagogia, mestres, i professions en l’àmbit de la salut, que desenvolupen la seva activitat de forma individual o en equip. 

OBJECTIUS: Augmentar la capacitació i el desenvolupament professional per realitzar el seu treball específic. Afavorir la comunicació i la cohesió entre diferents professionals i disciplines incrementant el potencial i l’especificitat de cada membre. Possibilita l’augment de qualitat de l’atenció en els serveis. Promou la cura dels professionals i el seu benestar

SESSIÓ DE PRESENTACIÓ: 18 DE GENER DE 2021

ORGANITZA: UNVERSITAT ROVIRA I  VIRGILI,

COL·LABOREN COPEC-CEESC-TSCAT

Día/Días: 25/02/2021 a 28/02/2022

Horario: Divendres tarda i Dissabte matins

Sitio: IGEMA, Centre d´estudis universitaris Carrer de Sabino Arana, 42, 08028 Barcelona

Organiza: FUNDACIÓ URV

Más información: PROGRAMA E INCRIPCIONES

Correo electrónico: cristina.jacas@fundacio.urv.cat