Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Butlletí digital | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > butlletins > butlletí digital

Butlletí del COPEC - Número 73 - 10/10/2019

  segueix-nos:  el COPEC a Facebook el COPEC a Twitter el COPEC a Linkedin el COPEC a Vimeo el COPEC a Instagram

dóna´t d´alta al butlletí del COPEC

Butlletí del COPEC - Número 73     10/10/2019

NdP: SUMEM PER LES ALTES CAPACITATS


El 5/10, Dia del Docent, vam celebrar la tertúlia "Sumem per les altes capacitats" a la seu del Col·legi de Pedagogs a Tarragona, organitzada pel Grup de Recerca d'Altes Capacitats i Atenció a la Diversitat del COPEC, i ATHENA- Associació per les Altes Capacitats de Tarragona i Terres de l'Ebre.

(llegir més ...)

CAMPANYA "CREIXEM COM A COL·LEGI!"

COPEC en 17 anys ha assolit seu social a Barcelona i seu a Tarragona, Lleida i Girona. S’ha consolidat al servei del pedagog/a i psicopedagog/a amb avantatges i suport als col·legiats/des. Ara cal crèixer amb l'ajut del col·lectiu col·legial, portem una nova col·legiació i fem més gran al COPEC.

(llegir més ...)

CAMPANYA NOUS GRADUATS 2019

PEDAGOGS i PEDAGOGUES graduats aquest 2019, podeu col·legiar-vos amb el 50% de descompte en l'ALTA COL·LEGIAL i començar a tenir suport en la vostra transició acadèmica-professional. Recordeu que el Col·legi de Pedagogs de Catalunya és el vostre referent professional.

(llegir més ...)

LA COMISSIÓ D'ENSENYAMENT CELEBRA EL DIA DEL DOCENT

El passat 7/10/2019 a la Seu del CDL la Comissió d'Ensenyament, de la què el COPEC forma part, va organitzar la Taula Rodona "De l'afectivitat a l'assetjament. Límits i estratègies de prevenció de conflictes per als docents", per a debatre un tema complex i, malauradament, actual.

(llegir més ...)

JORNADA "EL ROL DE LES DONES PROFESSIONALS" 17/10/19

La Comissió de Dones i Igualtat de l'Associació Intercol·legial, de la qual el Col·legi de Pedagogs en forma part, organitza la jornada "EL ROL DE LES DONES PROFESSIONALS" que es durà a terme el proper dijous 17/10 a les 18h, a la sala d'actes del Col·legi d’Arquitectes. T´hi apuntes?

(llegir més ...)

ARA CRIATURES
Marta Fabregat,
vocal JG COPEC

"Els dibuixos dels infants, entre altres funcions, els ajuden en el seu benestar emocional, els desangoixen, els ajuden a expressar-se, a reconèixer-se i a valorar-se, i afavoreixen la seva creativitat i imaginació. Ens diuen com és l’infant, el caràcter, les necessitats, mancances, aspiracions,etc.

(llegir més ...)

DIARI DE SABADELL
Conxi Reig,
vocal JG COPEC

"Les activitats extraescolar es fan fora de l’horari escolar, la llei no marca que els nens hagin d’estar en l’entorn educatiu aquest temps. Els pares han de veure si volen ser ells els qui agafen la responsabilitat d’aquests moments, o si ho destinen a una activitat”

(llegir més ...)

RADIO 4 - Mònica Fernàndez
coordinadora GRAC

"En l’àmbit de les altes capacitats, els alumnes són hipersensibles i encara que no ho sembli, són persones que tenen molta empatia i poden tenir moltes habilitats socials. Tot depèn de l’ambient i de molts altres aspectes, com la motivació, de la família, etc.”

(llegir més ...)

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya | pedagogs.cat | correu electrònic

BARCELONA | Av. Mistral, 20 bis, entl 2. | 08015 Barcelona | Tel.93 217 77 99 | Fax 93 292 95 08
TARRAGONA | Rambla Nova, 12, 1. 2. | 43004 Tarragona
GIRONA | C/ de la Creu, 20 entresol 4ª | 17002 Girona
LLEIDA | Rambla de Ferran, 32 | 25007 Lleida

segueix-nos:  el COPEC a facebook el COPEC a twitter el COPEC a linkedin el COPEC a vimeo el COPEC a instagram

dóna't d'alta al butlletí del COPEC | Si no vols seguir rebent els butlletins digitals del COPEC fes clic per donar-te de baixa.