Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com X Aniversari de la Llei de Creació del COPEC<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Institucional

X Aniversari de la Llei de Creació del COPEC

El passat 14 de novembre del 2001 es va aprovar al Parlament la llei que permetia la creació del nostre Col·legi. Aquest fet ha estat el més determinant de la nostra història, ja que va permetre que sis mesos després, el 14 de juny de 2002, es constituís el COPEC.

Ens trobem doncs 10 anys després amb un col·legi professional consolidat, que ha recorregut un llarg camí i assolit grans fites a favor de la pedagogia i que ben segur n’aconseguirà moltes més.

Som doncs tots els col·legiats/col·legiades els qui estem de festa, per celebrar-ho es farà un acte el mateix dilluns dia 14 de novembre, a les 18 hores, a la seu del COPEC, en el que ens agradaria molt comptar amb la teva presència per gaudir plegats d’aquest dia tan especial.

En la commemoració, tindrem el privilegi de nomenar Col·legiat d’Honor a Jordi Monés i Pujol-Busquets, per la seva contribució a la pedagogia, al llarg de la seva trajectòria vital i professional, la glossa del qual, serà a càrrec de Martí Teixidó, membre de la Comissió de Deontologia del Col·legi de Pedagogs i president de la Societat Catalana de Pedagogia.

Josep Maria Elias, president del Col·legi de Pedagogs, obrirà l’acte, que tancarà en Jordi Monés, amb un parlament per a gaudi de tots els assistents.

Durant tota la tarda es projectaran als espais del COPEC documents gràfics il·lustratius de la nostra història, que ens recordarà com hem arribat a fer 10 anys.


PROGRAMA >>>
Data de publicació: 5/11/2011