Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Convenis Museu Joguet i ACEFIR<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > > Convenis i acords de col·laboració

Convenis Museu Joguet i ACEFIR


Barcelona 17 de desembre de 2011

 

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC), reforça la seva rellevància a les comarques de Girona amb la signatura avui de dos convenis de col·laboració amb  importants entitats de la província.

 

 

 

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > Convenis Museu Joguet i ACEFIR<br>La signatura del conveni de col·laboració amb el Museu del Joguet de Catalunya/Figueres, neix amb la voluntat de promocionar la tasca educativa del professional de la pedagogia en l'àmbit de la cultura. S’ha dut a terme aquest matí a la seu del Museu amb el seu President, Josep Maria Joan Rosa, i el President del Col·legi de Pedagogs, Josep M. Elias i Costa, acompanyats del Regidor d'Educació, Josep M. Godoy i Tomàs,  de l’Ajuntament de Figueres.

 
  

 

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > Convenis Museu Joguet i ACEFIR<br>En l'àmbit de l'educació de persones adultes i la projecció europea dels seus professionals, la presidenta de l'Associació Catalana per l'Educació, la Formació i la Recerca(ACEFIR), Rosa M. Falgàs i Casanovas  i el President del Col·legi de Pedagogs, han signat un conveni a la Casa de Cultura de Girona.

  

 

Els dos actes han comptat amb la presència dels membres de la Junta del COPEC, que han acompanyat al President donada la rellevància d’ambdós esdeveniments. Posteriorment a les signatures s’ha dut a terme la sessió ordinària de la Junta de Govern, a la mateixa Casa de Cultura.

 

Aquests convenis potenciaran la presència de pedagogs/gues i psicopedagogs/gues en els àmbits de la cultura, la formació i la recerca preveient l’organització conjunta de projectes i activitats formatives.

 

Ambdues entitats participaran com a entitats col·laboradores en la borsa de treball del COPEC, potenciant així, el desenvolupament dels perfils professionals dels titulats en pedagogia i psicopedagogia.

 

La signatura d’aquests dos nous convenis a les comarques gironines suposa un nou reconeixement de la importància l’exercici de la professió pedagògica en l’entorn sociocultural i socioeducatiu.

 

_____________________________________________________

 

Més informació:

 

Victoria Rodríguez Castán

Vocal de Girona

 

Conxi Reig i Sansó

Vocal de Promoció i Difusió

 

Col·legi de Pedagogs de Catalunya

copec@pedagogs.cat  - Tel 932177799

 

 

Data de publicació: 17/12/2011