Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Èxit de participació en la Festa... del COPEC<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI

Èxit de participació en la Festa... del COPEC

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Actualitat > Èxit de participació en la Festa... del COPEC<br>


La participació a la Festa Major de Sant Antoni de Barcelona, barri on té ubicada la seu social el COPEC, ha estat un èxit.

Veure la valoració de la participació a la festa>>>Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Actualitat > Èxit de participació en la Festa... del COPEC<br>Després de poc més d’un any de traslladar-se a les dependències de l’Av. Mistral 20 bis de Barcelona, el COPEC obre les portes als veïns i veïnes i compta amb una gran participació en l’activitat intergeneracional ludico-educativa “No t’adormis, activa el teu cervell”, magistralment conduïda per Milagros Valera, vocal d’Educació i Diversitat, amb el suport de Cristina de Nàjera.


Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Actualitat > Èxit de participació en la Festa... del COPEC<br>


Durant els actes, coordinats per Conxi Reig vocal de Promoció i Difusió, s’ha comptat amb la visita del tècnic de barri de l’Ajuntament de Barcelona, Eduard Cabús, i de'n Marcel membre de l’organització de la Festa Major 2012 i de l’Assemblea de barri, pedagog i estudiant de pedagogia respectivament. Entre els visitants, han hagut pedagogs i pedagogues, com ells, que han descobert per primer cop el Col·legi.El Col·legi de Pedagogs de Catalunya, agraeix a l’Associació de Veïns i a la Comissió de Festes, especialment a Manel Aubets, membre de l'Associació de Veïns i de la Comissió organitzadora, per les facilitats i l'oportunitat de presentar el COPEC al barri.


Dossier de presentació lliurat als visitants >>>


Data de publicació: 22/1/2012