Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Suport al model lingüístic català a l’escola<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > > >

Suport al model lingüístic català a l’escola

Hble. IRENE RIGAU I OLIVER
Consellera d’Ensenyament


Honorable Consellera,

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya, com a entitat pedagògica i catalana, us fa arribar tot el suport a les declaracions que, sobre el model d’immersió lingüístic català de l’escola, heu defensat en el debat sobre “Ens hi juguem el futur” del programa ÀGORA, de TV3. 

Secundem la vostra afirmació “No separarem als nens per raó de llengua”, i “Si no ha estat inconstitucional el que s’ha fet fins ara, no entenem perquè a partir d’ara ho hagi de ser”. Suport que ja varem fer palès al president Mas el passat 5 de setembre en relació a la resolució del TSJC (veure document annex). 

Considerem que el model lingüístic català és un exemple integrador de bones pràctiques quant a la doble finalitat que compleix, d’una banda preservar i fomentar les arrels culturals del país tenint en compte les altres cultures amb qui conviu i, d’altra, ser un vehicle de cohesió i acolliment de la societat catalana.

Molt atentament,

Josep M. Elias i Costa,
President
Col·legi de Pedagogs de Catalunya


Data de publicació: 19/6/2012