Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com La UdL convida el COPEC a les seves jornades d’estudiants<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Universitats

La UdL convida el COPEC a les seves jornades d’estudiants

La Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat de Lleida, mitjançant el Departament de Pedagogia i Psicologia, convida el Col·legi de Pedagogs de Catalunya a les jornades sobre les sortides professionals, adreçades als estudiants de psicopedagogia.

 

Per tercer cop consecutiu el COPEC, mitjançant la seva representant a Lleida, col·labora amb la Facultat de Ciències de l’Educació de la UdL, aquest 2012 han estat dues ponències (13 i 19 de juny), on Victòria Gómez ha fet als estudiants de la llicenciatura de Psicopedagogia i als estudiants del Màster Oficial de Psicopedagogia una passejada sobre les sortides professionals del psicopedagog/a i els recursos que hauran de posar en marxa per incorporar-se al mercat de treball.

 

Victòria ha recordat que el Col·legi de Pedagogs de Catalunya acull a pedagogs/gues i psicopedagogs/gues i n’és el seu referent professional, un cop acabats els estudis. Així mateix informà que el COPEC dóna suport als estudiants d’últim curs facilitant la seva incorporació, sense cost, al Col·legi, fins a la finalització dels estudis.

 

El Col·legi de Pedagogs, es congratula per la iniciativa de la Universitat de Lleida que propicia espais de participació i col·laboració entre la vessant acadèmica i la professional. Important per vincular estudis amb treball.


Data de publicació: 25/6/2012