Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Manifest de la Intercol·legial Catalana | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Intercol·legial Catalana

Manifest de la Intercol·legial Catalana

L’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, que representa més de 90 Col·legis Professionals amb més de 150.000 col·legiats/des de tots els àmbits professionals, manifesta que:

 

  1. Els Col·legis Professionals som fonamentals per a la societat com a garantia dels drets dels ciutadans i de la contínua adequació de les professions a les necessitats socials.
  2. Els Col·legis Professionals som col·laboradors actius de les Administracions Públiques en tots els àmbits sectorials i estem presents en la creació i el desenvolupament de la normativa que afecta els professionals i el conjunt de la societat en les més diverses matèries.
  3. Els Col·legis Professionals gestionem amb transparència, eficàcia i eficiència funcions públiques que garanteixen la millor prestació dels serveis professionals als ciutadans, tasques desenvolupades sense finançament públic i que, d’acord amb la situació actual, no podrien ser assumides per l’Administració.
  4. Els Col·legis Professionals som portaveus i representants dels professionals davant de la societat i les Administracions, exercint com a interlocutors i vehiculant les seves inquietuds i aportacions.
  5. Els Col·legis Professionals impulsem la professionalitat i la qualitat dels serveis que presten els nostres col·legiats/des, desenvolupant i difonent eines adreçades a la innovació i l’excel·lència i impartint a Catalunya més de 75.000 hores de formació anual que fan possible un constant reciclatge professional.
  6. Els Col·legis Professionals fomentem l’ocupació i l’emprenedoria mitjançant el desenvolupament de plans de suport a nous projectes i de serveis d’orientació professional, des d’on facilitem la incorporació i la promoció dels professionals al mercat laboral.
  7. Els Col·legis Professionals som una expressió de la vitalitat del teixit social català, amb una llarga trajectòria en defensa dels drets fonamentals, els valors democràtics i les llibertats, i promovem el debat públic i la canalització de les preocupacions i requeriments socials.

Per tot això, des de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya recordem a la ciutadania i als agents socials la importància de salvaguardar el sistema de garanties que els col·legis professionals representem, instem les forces polítiques a tramitar la futura Llei de serveis professionals des del diàleg amb el sector professional i reafirmem el nostre compromís amb la societat civil i la voluntat de contribuir a la recuperació econòmica i social del país.

 

 

Barcelona, 14 de juny de 2012
 
Descarregar Manifest>>>
 
 
 

Data de publicació: 14/6/2012