Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Preocupa les mesures econòmiques del Govern Central<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Intercol·legial Catalana

Preocupa les mesures econòmiques del Govern Central

La Intercol·legial Catalana, de la què el COPEC en forma part, considera que enlloc de mesures restrictives, s'haurien d'aplicar mesures de creixement. Proposa el foment d'activitats professionals i d'emprenedoria amb exempcions tributàries, com a mesura per la generació d'ocupació.

NOTA DE PREMSA

La Intercol·legial mostra la seva preocupació per les mesures econòmiques aprovades pel Govern central

L’Associació Intercol·legial, que agrupa prop de 100 Col·legis Professionals de Catalunya, considera que s’han d’aplicar més mesures de creixement i adaptació a la realitat mercantil i comercial


Barcelona, 1 d’agost de 2012.- L’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, per mitjà de la seva Comissió d’Economia i Empresa, ha mostrat la seva preocupació per les mesures econòmiques aprovades pel Govern central en les darreres setmanes.

L’Associació, que agrupa prop de 100 Col·legis Professionals catalans, ha posat especial èmfasi en l’augment de l’IVA i de la retenció del professional que considera agreujarà la situació de molts professionals. També ha instat el Govern a què compleixi, en la seva totalitat, la mesura del pagament de l’IVA només de les factures cobrades pels autònoms.

D’aquesta manera, la Intercol·legial considera que, per superar la situació econòmica actual, s’han d’aplicar mesures de creixement i adaptació a la realitat mercantil i comercial.

Pel que fa al creixement, proposa fomentar la creació d’activitats professionals i d’emprenedoria amb exempció i deducció de quotes de la Seguretat Social, fiscals, municipals i d’inici d’activitat.

A més d’aquestes mesures, l’Associació recolza fomentar una nova política creditícia per potenciar l’activitat econòmica i generar ocupació en totes les professions.

L’Associació va néixer fa un any amb la voluntat de reforçar la projecció social dels Col·legis Professionals, impulsar iniciatives d’interès comú i actuar com a interlocutora amb les Administracions i estudiar qüestions que afecten el col·lectiu, independentment del sector al que pertanyin.

Actualment representa més de 150.000 col·legiats/des, estant-ne representats la totalitat dels àmbits professionals.


Descarregar-se la Nota de Premsa >>>Data de publicació: 4/8/2012