Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Inauguració del II Cicle Pedagògic<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI

Inauguració del II Cicle Pedagògic

 

El passat dia 25 es va inaugurar el Cicle Pedagògic stbre-dsbre 2012, amb dues propostes d’alt nivell: MÒDULACIÓ PEDAGÒGICA: concepte de recent creació que pretén facilitar la comunicació entre persones amb greus discapacitats i els seus familiars, i APRENENT DE LA PRÒPIA PRÀCTICA, conèixer la pràctica reflexiva partint de les pròpies experiències com a eix del desenvolupament professional. Ambdues iniciatives, en format taller, tornaran a escena el 25 d’octubre a Girona i el 10 de novembre a Lleida, respectivament.

 

 

La propera activitat programada és QUÈ ÉS LA PSICOANÀLISI?, una xerrada que vol fer una aproximació a què és la psicoanàlisi i l’enfocament de la salut i la malaltia. Es portarà a terme el 30 d’octubre a Barcelona i el 6 de novembre a Tarragona.

 

 

EL PROFESSIONAL COM A EINA ÚTIL, taller sobre les emocions dels professionals i la seva gestió, a partir de la ubicació dins el rol del professional els patrons emocionals, relacionals i cognitius. És la següent proposta que es portarà a terme a Girona el 8 de novembre i a Barcelona el 10 de desembre.

 

 

Dues activitats tancaran el Cicle INTERVENCIÓ TERAPÈUTICA EN DISFÀGIA, el 13 de novembre a Barcelona, conferència que aproparà als assistents al perfil de les persones que poden patir disfàgia i el protocol d’actuació. I LA MEDIACIÓ: ÀMBITS, PRESENT I FUTUR, el 15 de novembre a Girona, xerrada que posarà l’accent en el caràcter transversal de la mediació i la seva intervenció multidisciplinària.

 

 

 

Data de publicació: 30/9/2012