Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com COPEC SOLIDARI<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI

COPEC SOLIDARI

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > COPEC SOLIDARI<br>


El Grup de Treball Pedagogs Sense Fronteres impulsa el projecte COPEC SOLIDARI, amb la finalitat de sumar-se a les iniciatives de voluntariat social que es desenvolupen a casa nostra i arreu.


Una de les primeres accions que ha engegat ha sigut la BORSA DE VOLUNTARIAT, que té com a objectiu fer de pont entre les demandes de voluntariat d’entitats no lucratives (ENL) i organitzacions no governamentals (ONG) i els col·legiats/des i estudiants associats/des que vulguin/puguin oferir-se com a voluntaris.

Per vehicular aquesta BORSA DE VOLUNTARIAT, i amb l’afany d’aprofitar mecanismes i estructures de què disposa el COPEC, s’ha utilitzat la plataforma de la Borsa de Treball del COPEC, unificant les organitzacions (ENL, ONG, Institucions,...) col·laboradores en una sola BORSA, entenent que una mateixa organització pot fer demandes de voluntaris/voluntàries i també pot oferir llocs de treball.

Així mateix, per a facilitar que un mateix col·legiat/da i/o estudiant associat/da pugui ser candidat/da de la Borsa de Treball i de la Borsa de Voluntaris, també s’han unificat i només caldrà omplir un sol formulari per optar per la BT i/o BV, indistintament.

La unificació BORSA DE VOLUNTARIAT i BORSA DE TREBALL pretén, doncs, ser una plataforma única on organitzacions i col·lectiu col·legial puguin entrar en contacte bé sigui per accions de voluntariat, be sigui per la generació de llocs de treball.

COPEC SOLIDARI, amb la posada en marxa de la BORSA DE VOLUNTARIAT vol col·laborar amb les entitats socials i de cooperació al desenvolupament i  promoure el voluntariat, posant en valor la capacitat solidària de pedagogs/gues i psicopedagogs/gues envers la cooperació al desenvolupament i el voluntariat socialData de publicació: 7/10/2012