Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Internacionalització del professionals<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Intercol·legial Catalana

Internacionalització del professionals


Més de 400 professionals col·legiats de diferents sectors assisteixen a les primeres sessions per conèixer els punts claus per internacionalitzar-se        

Barcelona, 19 de novembre de 2012.- L’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, que agrupa més de 100 Col·legis catalans, ha inaugurat avui un cicle de sessions informatives adreçades a orientar als professionals sobre la importància d’internacionalitzar-se i els passos a seguir per conèixer nous mercats.

 

La finalitat és que els professionals col·legiats de tots els sectors coneguin els avantatges d’introduir-se en mercats exteriors com a via alternativa a la situació actual de crisi. Les jornades compten amb la col·laboració d’ACC1Ó, l’agència de suport a la competitivitat de l’empresa catalana que forma part de la Generalitat de Catalunya.

 

La jornada d’avui ha tingut lloc a la seu de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona; demà es farà a la seu del Col·legi Oficial d’Agents Comercials i el dia 21 tindrà lloc a la seu del Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya; donant cabuda als professionals dels diferents Col·legis membres.

 

A més d’aquestes jornades, l’Associació Intercol·legial també ha engegat una línia de serveis on tots els Col·legis comparteixen serveis professionals, avantatges i més de 1.500 hores en formació impartida entre els col·legiats de les diferents entitats, entre d’altres. Més de la meitat dels Col·legis volen promoure la internacionalització entre els seus membres.

 

L’Associació va néixer fa un any amb la voluntat de reforçar la projecció social dels Col·legis Professionals, impulsar iniciatives d’interès comú i actuar com a interlocutora amb les Administracions i estudiar qüestions que afecten el col·lectiu, independentment del sector al que pertanyin.

 

Actualment representa més de 150.000 col·legiats, estant-ne representats la totalitat dels àmbits professionals.


Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > Internacionalització del professionals<br>

SESSIONS PROGRAMADES


- 19-11-2012 a les 19 h - ICAB - C/ Mallorca, 283 - intercat@icab.cat

- 20-11-2012 a les 18 h - COACB - C/ Casp, 130 - comunicacio@coacb.com

- 21-11-2012 a les 19 h - CICCP - C/ Vergós, 16 - 07bta@ciccp.es
Data de publicació: 19/11/2012