Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Cloenda del II Cicle Pedagògic del COPEC<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI

Cloenda del II Cicle Pedagògic del COPEC

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > Cloenda del II Cicle Pedagògic del COPEC<br>

El darrer quadrimestre d’enguany, des d’Aula de Pedagogia, s’ha portat a terme el II CICLE PEDAGÒGIC, per la Vocalia de Salut, Vocalia de Mediació i el Grup de Treball Pedagogia i Escola, amb el suport de les Vocalies de Lleida, Tarragona i Girona, i la col·laboració de Pràctica Reflexiva.pro i Fundació Ser.Gi.

 

Pedagogs/gues i psicopedagogs/gues, experts i expertes de diferents especialitats pedagògiques de l’àmbit social, educatiu i de la salut, han presentat propostes pedagògiques innovadores i analitzat temàtiques de gran interès per als professionals – i estudiants- de la pedagogia i la psicopedagogia.

 

El II Cicle Pedagògic s’ha desenvolupat mitjançant conferències, tallers i seminaris a Girona, Tarragona, Lleida i Barcelona, tot d’accés obert a professionals i estudiants universitaris: pedagogs/gues, psicopedagogs/gues, educadors/res socials, psicòlegs/gues, treballadors/res socials, sociòlegs/gues, ...

Totes les sessions han tingut molt bona acollida per part dels professionals, lliurant als assistents documentació de les sessions i el corresponent certificat d’assistència.

 

Aula de Pedagogia tanca aquest CICLE PEDAGÒGIC amb l’èxit i participació esperats i amb ganes de presentar-vos la Programació Formativa pel proper semestre 2013.

 

 

 

Data de publicació: 12/12/2012