Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Montserrat Alguacil rep el premi J. Profitós<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI

Montserrat Alguacil rep el premi J. Profitós

El 26è Premi Joan Profitós d'assaig pedagògic s’ha atorgat al treball: L’estrès en el món educatiu: mites i realitats. Registres – tests i propostes de recursos per afrontar-lo, en una autoria compartida entre Montserrat Alguacil, membre del Consell Social del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, Joan Riart, Núria Arias, Carles Virgili, alguns integrants del Col·legi de Psicòlegs de Catalunya.

El lliurament del premi es va fer el passat divendres 14 de desembre al NOU TEATRE TARRAGONA, a Tarragona, en el marc de la Nit de Santa Llúcia, la festa de les lletres i la cultura catalana, patrocinada per Òmnium Cultural. Gala retransmesa per TV3, comptant amb la presència de nombroses personalitats de l’àmbit cultural i polític, com el Conseller de Cultura Ferran Mascarell. 

En aquesta mateixa festa es van atorgar premis tan prestigiosos com: el Premi Sant Jordi de novel·la, el Premi Carles Riba de poesia, El Premi Mercè Rodoreda de contes, el Premi Josep Ma. Folch i Torres de novel·la per a nois i noies, el Premi Joaquim Ruyra de narrativa juvenil, el Premi Òmnium de comunicació, el Premi Internacional Joan B. Centròs d'Òmnium i el Premi Joan Maragall d'Assaig sobre cristianisme i cultura.

Des del Col·legi de Pedagogs de Catalunya la més cordial enhorabona a totes i tots els guardonats/des.


Data de publicació: 21/12/2012