INICI

Pedagogia i Salut a Sant Joan de Déu

Col·legi de Pedagogs de Catalunya >  > Pedagogia i Salut a Sant Joan de Déu<br>


Les formacions que s'impartiran a l'Hospital de Sant Joan de Déu han estat dissenyades per professionals de l'àmbit de la Pedagogia i Salut, a partir de les necessitats dels/de les voluntaris i voluntàries de HSJD, i que es duen a terme en el marc del conveni que el Col·legi de Pedagogs de Catalunya i l'Hospital Sant Joan de Déu tenen signat.


La primera activitat serà el 2 de febrer a les 10,30 hores, el títol és “La Confidencialitat en l'atenció als pacients” a càrrec d'Eva Font (pedagoga i psicopedagoga). La segona activitat serà el 13 d'abril a les 10,30 hores amb el tema “Com enfrontar l'angoixa” a càrrec de Henrik Hernández-Villaescusa (pedagog). La tercera activitat és un taller vivencial que s'impartirà el 8 de juny a les 10,30 hores amb el títol “Com escolto?” a càrrec de Cristina Portal (pedagoga), la última activitat sobre “Com gestionar la intel·ligència emocional?” serà el 19 d'octubre a càrrec d'Arantxa Ribot (pedagoga).


Totes les activitats les impartiran professionals de la Pedagogia i Psicopedagogia, membres del Grup de Treball de Salut, Terapèutica i Qualitat de Vida del Col·legi de Pedagogs de Catalunya. L'objectiu és proporcionar noves eines d'intervenció pedagògica en l'àmbit hospitalari, així com obrir un espai de desenvolupament i reflexió entorn a la pràctica professional diària en l'atenció de pacients i els seus familiars.


Data de publicació: 28/1/2013