Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Cap a un nou Estat del benestar? Visions i alternatives<BR> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI

Cap a un nou Estat del benestar? Visions i alternatives

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > Cap a un nou Estat del benestar? Visions i alternatives<BR>
DESCARREGAR INVITACIÓ


El Col·legi de Pedagogs de Catalunya, en nom de la Sectorial d’Acció Social, Humanitats i Ensenyament, de la Intercol·legial Catalana, de la què en forma part, es complau en convidar-vos a la TAULA RODONA “Cap a un nou Estat del Benestar? Visions i alternatives”, com a resposta a la preocupació que està generant la situació de crisi actual que estem patint.


L'acte comptarà amb dos ponents d’excepció: Violeta Núñez, doctora en Filosofia i Ciències de l'Educació i professora titular de Pedagogia Social de la UB i membre de la Comissió de Deontologia del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, i Joan Subirats, economista i catedràtic de Ciències Polítiques de la UAB i responsable del programa de doctorat de l'IGOP.


DATA: 18 de febrer de 2013, de 18.30 a 20.30 h      

LLOC: Biblioteca Fort Pienc (Bus: 6, 19, 40, 42, 51, 54, 55, 141; Metro: Arc de Triomf (L1), Marina (L1); Renfe: Arc de Triomf)     

INSCRIPCIONS>>>

L'entrada és sense cost, prèvia inscripció i les places limitades.

Data de publicació: 4/2/2013