Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com INTERCOL·LEGIAL HOTELS I VIATGES | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Serveis col·legials > Avantatges comercials

INTERCOL·LEGIAL HOTELS I VIATGES

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Serveis al Col·legiat > INTERCOL·LEGIAL HOTELS I VIATGESACORDS DE COL·LABORACIÓ INTERCOL·LEGIAL - hotels  i viatges

El Col·legi de Pedagogs a Catalunya, a través la Intercol·legial Catalana de la què en forma part, ofereix als col·legiats i col·legiades preus especials en hotels i viatges.  


Nits d’hotel i altres allotjaments a preus estrella per a col·legiats i col·legiades. En aquesta plataforma de reserves d’hotel hi ha més de 50.000 allotjaments en els principals destins amb descomptes del 15% en el moment de fer la reserva. Els col·legiats/des reserven directament des del seu ordinador, i tenen el preu final amb el descompte directe

Cadena que compta amb hotels i aparthotels a Espanya, Portugal, Itàlia, Cuba, Colòmbia, Equador i Panamà. Tots els col·legiats i col·legiades tenen accés a fins un 15% de descompte en més de 160 hotels. El descompte es pot fer efectiu reservant a través de la web amb el codi promocional. A més, ofereixen la possibilitat de col·laboració amb tarifes especials/negociades adaptades a les necessitats de cada empresa.
Preus amb descompte per a col·legiats i col·legiades en el Mini creuer a Roma. 
Preus amb descompte per a col·legiats i col·legiades. 
  1. 20% de descompte dies feiners de dilluns a divendres sobre tots els serveis realitzats en el Centre Termolúdic Caldea i el Centre Wellness INÚU i adquirits a les seves recepcions (excepte restauració i botigues).
  2. 12% descompte (caps de setmana i festius) sobre tots els serveis realitzats en el Centre Termolúdic Caldea i el Centre Wellness INÚU i adquirits a les seves recepcions (excepte restauració i botigues).
  3. Oferta especial amb descompte de producte i promoció en funció de la temporada. Vàlida per un beneficiari (posseïdor del document d’acreditació) + els seus acompanyants (màxim 4 persones). Obligatori identificar-se com a col·legiat/ada. 
Preus amb descompte per a col·legiats i col·legiades.