Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com ESTUDIANTS DE MÀSTER VISITEN EL COPECC<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Col·legiació > Estudiants > Col·laboracions

ESTUDIANTS DE MÀSTER VISITEN EL COPECC

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Estudiants > ESTUDIANTS DE MÀSTER VISITEN EL COPECC<br>

 

Avui dia 10 de juny, el Col·legi de Pedagogs de Catalunya rep la visita dels/de les estudiants del Màster de Psicopedagogia de la Facultat de Pedagogia de la UB i acull una sessió de l’assignatura "Estratègies i Recursos d'Intervenció Psicopedagògica en l'Edat Adulta".

 

En la presentació Conxi Reig, vocal de Promoció i Difusió del COPEC, destaca l’evolució col·legial, discreta però constant, protagonitzada durant els 10 anys del Col·legi, així com la presència i la representació que té arreu del territori català.

 

En el transcurs de l’exposició, Reig, va fa especial esment als grups de treball com a generadors de coneixement del COPEC. Grups de Treball creats arran de la iniciativa de col·legiats i col·legiades al voltant d’un àmbit professional amb diversitat d’especialitats pedagògiques i/o psicopedagògiques que hi conviuen. Espais de participació col·legial d’excel·lència on es debat, s’analitza, es publica i, quan convé, es reivindica.

 

En la segona part de la sessió es porta a terme una xerrada-col·loqui a càrrec de Manuel Fernández, tècnic de l’Àrea Social del Consorci del barri de la Mina, sobre la història i la cultura gitana, centrant-ho en la comunitat gitana a Catalunya. En un ambient distès i molt participatiu, Fernández va desmuntant tòpics, desvetllant estigmes creats pel desconeixement, posant èmfasi en els valors i en els trets d’identitat de la cultura gitana.

 

Amb aquestes accions, el Col·legi de Pedagogs vol acostar-se als estudiants, futurs psicopedagogs i pedagogs, per donar a conèixer la tasca que porta a terme envers la professió.

 

 Presentació COPEC >>>


Data de publicació: 10/6/2013