Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Consulta col·legial sobre el “Dret a Decidir”<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Institucional

Consulta col·legial sobre el “Dret a Decidir”

Benvolgut, benvolguda col·lega, com es va anunciar el passat 9 de juliol, des de la Junta de Govern, i posant el punt de partida a l’editorial d’EIX 7 Massa coses per mirar-nos-ho i no fer-hi res, s’ha iniciat un procés de participació col·legial per demanar el parer i copsar les inquietuds de col·legiats i col·legiades respecte al “Dret a decidir”, donades les característiques del moment que estem vivint.

El procediment de consulta, aprovat en Junta de Govern el 13/07/13, té com a objectiu que el COPEC pugui saber què n’opines per actuar en conseqüència i amb el màxim respecte pel Col·lectiu professional.

L’acompliment d’aquest qüestionari només et requerirà 5 minuts i serà de molta utilitat per a la Junta de Govern que tinc l’honor de presidir.

És totalment anònim i no quedarà cap registre de què ha respòs qui. Tanmateix per garantir que només serà repòs pels membres del col·lectiu col·legial del COPEC, l’accés estarà a l’Àrea Reservada del web del Col·legi, a la que només tenim accés els col·legiats i col·legiades, i el programa només permetrà que cada col·legiat/da pugui omplir un cop l’enquesta.

Gràcies per endavant pel teu compromís i implicació amb el Col·legi de Pedagogs de Catalunya, el teu parer ajudarà a trobar el rumb per saber on i com anar-hi.

Salut i Pedagogia!

Josep M. Elias
president


Data de publicació: 15/7/2013