Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Pacte per a la Infància de Catalunya<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Institucional

Pacte per a la Infància de Catalunya

En un acte solemne que culmina un llarg període, s’ha signat, avui, el Pacte per a la Infància de Catalunya, del que el Col·legi de Pedagogs de Catalunya, representat pel seu president Josep Maria Elias, n’ha sigut una de les entitats signants.

Una fita assolida després d’un procés de participació impulsat pel Departament de Benestar i Família amb la finalitat d’aconseguir el major consens possible, materialitzant-se en un gran acord construït amb les aportacions dels agents socials, civils, institucionals i polítics.

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > El Col·legi > Pacte per a la Infància de Catalunya<br>
Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > El Col·legi > Pacte per a la Infància de Catalunya<br>

El repte que avui han assolit la setantena entitats signants del Pacte, esdevé un gran compromís per a la defensa dels drets i oportunitats de la infància i l’adolescència, sent el punt de partida per a desenvolupar polítiques integrals per protegir i atendre als infants i adolescents en situació vulnerable, però també per treballar proactivament envers la prevenció de situacions de risc. El Pacte per a la Infància de Catalunya, es recolza en diferents eixos d’actuacions, com la participació social de la infància; la inclusió i la igualtat d’oportunitats; l’atenció sociosanitària, l’educació i els valors i la família o els mitjans de comunicació.


El Col·legi de Pedagogs de Catalunya, mitjançant la Vocalia de Pedagogia Social, ha participat en el procés des del document de bases fins al document final, que avui s’ha signat. Aportacions, la majoria de les quals, han sigut recollides en l’articulat del Pacte per a la Infància de Catalunya, que avui ha vist la llum.


PACTE PER A LA INFÀNCIA DE CATALUNYA>>>


Data de publicació: 19/7/2013