INICI

CONCLOU L’ESCOLA D'ESTIU DEL COPEC

Col·legi de Pedagogs de Catalunya >  > CONCLOU L’ESCOLA D´ESTIU DEL COPEC<br>

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya tanca la 2a Edició de l’Escola d’Estiu, que a partir d’aquest any ha adoptat aquest nom i que va ser inaugurada el 2012 amb el nom de Juliol Pedagògic. Enguany ha reunit a professionals de diferents disciplines, participant en propostes formatives vinculades al camp pedagògic i psicopedagògic de la Pedagogia Terapèutica i el Coaching.

 


Amb una valoració molt positiva per part dels participants, els dos cursos realitzats; Introducció a la Pedagogia Terapèutica i Coaching i PNL, han tingut una durada de 30 i 20 hores respectivament, i han estat impulsats des d’Aula de Pedagogia del COPEC, amb el suport de les vocalies de Salut i Educació i Diversitat.


 Col·legi de Pedagogs de Catalunya >  > CONCLOU L’ESCOLA D´ESTIU DEL COPEC<br>


Conduïts per pedagogs/gues i psicopedagogs/gues experts i expertes en el camp d’actuació de l’especialitat, s’han desenvolupat amb una metodologia participativa, on el debat, l’anàlisi, la reflexió i la transferència dels continguts a la pròpia pràctica, ha estat el denominador comú. La qual cosa ha redundat en un alt nivell de participació dels assistents, que han tingut ocasió d’entrar en contacte amb temes específics, en els què pedagogs i psicopedagogs hi tenen cabuda.

 

Col·legi de Pedagogs de Catalunya >  > CONCLOU L’ESCOLA D´ESTIU DEL COPEC<br>


L’Escola d’Estiu del COPEC conclou amb una molt bona valoració per part dels participants, que ha quedat palesa en els qüestionaris que han fet a la finalització de cada curs.


Destacar la bona nota que ha tingut l’espai on s’han realitzat, en la SEU que té actualment el COPEC, inaugurada a finals del 2010.
Data de publicació: 25/7/2013