Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com NOVA SEU COPEC 2009 | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Institucional

NOVA SEU COPEC 2009

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > El Col·legi > NOVA SEU COPEC 2009

Benvolguts/udes,

 

Aquest havia d’ésser un missatge de tancament de període, desig de bon descans i millor retrobada.

Doncs, no , no només serà això si no que volem fer-vos avinent que ja tenim Seu, comencem a fer patrimoni i això hagués estat impossible sense el vostre suport, orientació i ànim.

Veritablement vosaltres, amb la vostra lleialtat, confiança i fidelitat heu fet possible aquesta fita, tant de temps somiada.

Hem pensat fer-vos - i és el nostre compromís- un informe detallat de tota l'operació en el decurs de la propera Junta General Ordinària del primer trimestre de l’any vinent, però tot/a aquell/a que en vulgui saber quelcom, només cal que s’adreci al COPEC i en donarem resposta puntual a partir de setembre - avui abaixem la persiana una estona. 

Si prenem aquest "timing" entre d’altres coses és per guanyar una mica de temps fins que l’espai de la nostra Seu estigui en condicions de rebre la vostra visita. Se’ns ha girat feina per aquest darrer trimestre, però molt benvinguda sigui! 

Són 105 metres quadrats amb espais clarament definits - encara que sigui en l’imaginari de la Junta de Govern...

Més o menys serà això:

- Administració.

- Saleta d’espera.

- Espai de formació i/o Assemblees - hi caben 40 persones.

- Espai polivalent de despatxos i a la vegada Junta de Govern.

- Lavabo.

- Office. 

Un entresòl 2a de l’Avinguda Mistral número 20 bis de Barcelona, entre Calàbria i Rocafort - districte de l’Eixample. 08002. Antic gimnàs del Club ciclista Barcelona, situat en un edifici relativament nou amb una escala de 18 veïns i en un carrer que és zona de vianants, on només hi entren serveis i aparcament de veïns. 

Ara sí, descansem uns dies si voleu i podeu, i ens retrobem més endavant a partir de setembre, de moment on sempre, C/ Vallirana, 69, baixos 2a. 

Gràcies a tothom i molt bones vacances!


Josep Maria Elias i Costa

President

Col.legi de Pedagogs de Catalunya


Data de publicació: 31/7/2009