Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Validació QP de la Tempera Sòlida Playcolor<BR> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Serveis externs > Consultoria pedagògica

Validació QP de la Tempera Sòlida Playcolor

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Serveis del COPEC > Validació QP de la Tempera Sòlida Playcolor<BR>


El Col·legi de Pedagogs de Catalunya, mitjançant la seva CONSULTORIA PEDAGÒGICA, ha elaborat un estudi d’adequació pedagògica de la TEMPERA SÒLIDA PLAYCOLOR.


L’equip pedagògic que ha portat a terme l’anàlisi ha estat format per Mònica Fernández Díaz  pedagoga i Anna Ferré Caraballo estudiant de pedagogia i coordinat per  Conxi Reig Sansó, vocal de Promoció i Difusió del COPEC, que a la vista de les valoracions que han reportat els diferents àmbits analitzats, consideren que el producte TEMPERA SÒLIDA ESCOLAR PLAYCOLOR s’adequa pedagògicament i que, en conseqüència, obté la validació de QUALITAT PEDAGÒGICA (QP).

 

FASES

ACCIONS

PROCEDIMENT

VALORACIÓ

Anàlisi material

Compliment de la normativa vigent: salubritat, seguretat, composició.

Revisió i anàlisi de documentació aportada per l’empresa DUNSA sobre la normativa de salubritat, seguretat, toxicitat i composició.

Positiva

Propietats i possibilitats educatives del producte

Observació sobre pràctica i experimentació amb infants i adolescents per constatar les possibilitats pedagògiques de les Temperes Sòlides.

Positiva

Opinió dels experts

Valoració professionals de l'àmbit socioeducatiu

Recollida de dades de professionals i famílies, per obtenir opinions i valoracions de la utilitat, funcionalitat, efectivitat, possibilitats didàctiques i potencialitat pedagògica de les diferents tipologies de temperes.

Positiva

Valoració en la xarxa socioeducativa: xarxes socials, blogs, webs…

Coneixement i impacte de la Tempera Sòlida a internet, analitzant els diferents efectes del producte a diverses xarxes socioeducatives, com ara, xarxes socials, blogs, webs...

Positiva


El procés seguit en l’estudi, així com el resultat obtingut, ha quedat recollit en l'INFORME DE VALIDACIÓ QP, lliurat avui a Albert Gil, director de DUNSA distribuïdora del producte, de la mà de Josep M. Elias, president del COPEC.


Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Serveis del COPEC > Validació QP de la Tempera Sòlida Playcolor<BR> Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Serveis del COPEC > Validació QP de la Tempera Sòlida Playcolor<BR>

La validació de QUALITAT PEDAGÒGICA de la Tempera Sòlida Playcolor per part del COPEC, habilita que DUNSA, incorpori en tota la difusió que faci del producte, en el espot de TV3 previst per a la temporada preNadal 2013, així com en els comunicats i newsletters que s'enviïn a les adreces de tot Catalunya, el logotip del COPEC i la llegenda: “producte avalat/recomanat pel Col·legi de Pedagogs de Catalunya”.


Aquest encàrrec s’ha portat a terme en el marc d’un conveni entre COPEC i DUNSA, que ha obert diferents vies de col·laboració possibles, entre les que està l’aportació de material didàctic de la Tempera Sòlida Playcolor, mitjançant COPEC SOLIDARI que gestiona Pedagogs Sense Fronteres, a organitzacions no governamentals que porten a terme projectes internacionals de Cooperació al Desenvolupament i entitats del Tercer Sector que desenvolupen programes adreçats a infants i adolescents en risc d’exclusió, a casa nostra.
Data de publicació: 30/9/2013