INICI > Recerca > GR Mediació

Jornada intercol·legial: Mediació, alternativa a la resolució de problemes socials

La mediació com alternativa a la resolució de nous problemes socials: els àmbits de l’habitatge, els espais urbans i la convivència intercultural

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, el Col·legi oficial de Treball Social de Catalunya, el Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya, el Col·legi de Pedagogs de Catalunya i el Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya organitzen la jornada "La mediació com alternativa a la resolució de nous problemes socials: els àmbits de l'habitatge, els espais urbans i la convivència intercultural".

Col·legi de Pedagogs de Catalunya > Aula Pedagogia > Jornada intercol·legial: Mediació, alternativa a la resolució de problemes socialsL’objectiu de la jornada és abordar el paper de la mediació i la resolució alternativa d’alguns dels conflictes derivats i/o accentuats per l’actual crisi socioeconòmica. Els problemes de pagament dels préstecs hipotecaris, els produïts entre els actors que es relacionen en comunitats interculturals, o les situacions que dificulten la convivència en espais públics, són àmbits en els que s’estan donant processos de resolució alternativa de conflictes, que plantegen sortides favorables per a les diferents parts implicades.

La jornada tindrà lloc el dimarts 22 d’octubre a les 16 h. al Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC), Rocafort, 129, 08015 Barcelona.

Es tracta d'una activitat exclusiva i gratuïta per als col·legiats i col·legiades dels col·legis organitzadors de la jornada. Per a inscriure's cal enviar un correu electrònic a activitats@colpis.cat indicant: nom i cognoms, telèfon de contacte i Col·legi del qual n'és membre.

ORGANITZA:

COLPIS - TSCAT - CEESC - COPEC - COPC

Col·legi de Pedagogs de Catalunya > Aula Pedagogia > Jornada intercol·legial: Mediació, alternativa a la resolució de problemes socialsMés informació

Data de publicació: 15/10/2013