Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Seminari Educació a “Questions d’Estat”<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI

Seminari Educació a “Questions d’Estat”

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya participa en els debats impulsats per Òmnium Cultural i l’Institut d’Estudis Catalans “Qüestions d’estat. Reflexions per al país del futur”, que tenen la finalitat d’aprofundir i promoure un procés de reflexió intel·lectual i acadèmica al voltant de la llengua, la ciència, l’educació, la cultura, l’economia i la política, qüestions cabdals en la construcció d’un nou estat.

En la primera fase de la iniciativa es desenvolupà debats en cadascun dels àmbits, que han servit de punt de partida per a la segona: Seminaris amb ponències i anàlisis amb grups d’experts per l’elaboració de documents de síntesi, durant octubre i novembre.

El passat 16 d’octubre, M. Concepció Torres, secretaria i representant del COPEC a Tarragona, participà com experta en el SEMINARI D'EDUCACIÓ, dirigit per Martí Teixidó, president de la Societat Catalana de Pedagogia i president de la Comissió de Deontologia del COPEC que impartí la ponència “Instituïm l’Educació a Catalunya”, que donà pas al debat amb el grup d’experts, entre els que estava M. C. Torres del COPEC.

El procés vol posar les bases per crear participació des dels diferents àmbits i dissenyar quin és el país que, com a ciutadans, volem.  Fent arribar, abans de final d’any, un document amb el recull dels debats de tots els àmbits al Parlament de Catalunya i al Consell Assessor per a la Transició Nacional.


Data de publicació: 28/10/2013