Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com La Intercol·legial amb el “Dret a Decidir”<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Intercol·legial Catalana

La Intercol·legial amb el “Dret a Decidir”

NOTA DE PREMSA

L’Associació Intercol·legial s’adhereix al Manifest pel Dret a Decidir

La Junta Directiva de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya ha acordat la seva adhesió al Manifest-Compromís del Pacte Nacional pel Dret a Decidir.

 

La Intercol·legial, que va assistir a la reunió constituent del Pacte Nacional pel Dret a Decidir juntament amb altres representants de la societat civil catalana, subscriu el text redactat per l’expresident del Parlament Joan Rigol.

El Manifest expressa el ple suport al procés democràtic expressat pel Parlament de Catalunya per tal que el poble català pugui exercir el seu Dret a Decidir.

Que és l’Associació Intercol·legial

L’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya representa més de 100 col·legis i consells de col·legis professionals de Catalunya, amb més de 150.000 col·legiats/des de tots els àmbits professionals.

La Intercol·legial es va constituir com a Associació el 2011 amb la voluntat de reforçar la projecció socials dels col·legis professionals, impulsar iniciatives d’interès comú, actuar com a interlocutora amb les Administracions i estudiar qüestions que afecten el col·lectiu, independentment del sector al qual pertanyin.


Data de publicació: 30/10/2013