Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com IX Edició Premis COACB<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Intercol·legial Catalana

IX Edició Premis COACB

Com cada any, el Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Barcelona ha celebrat una nova edició dels premis COACB que tenen com a objectiu reconèixer les trajectòries i projectes professionals dels col·legiats/das i, un cop més, el Col·legi de Pedagogs de Catalunya hi ha assistit com a convidat representat pel seu president Josep M. Elias.

En l’entorn arquitectònic de la Casa Llotja de Mar, ahir 7 de novembre es va portar a terme el lliurament de la IX Edició dels Premis COACB, en un acte festiu i amè que va comptar, també, amb espectacle d’humor i un sorteig entre els assistents. Sorteig al que el president del COPEC va rebre una targeta Cepsa de 200 euros en benzina, import que ja ha avançat Josep M. Elias, es destinarà als desplaçaments que, amb motiu de les trobades de la junta de govern, tenen els responsables del COPEC a Lleida, Tarragona i Girona.

El president del Col·legi de Pedagogs, Josep M. Elias, agraeix la invitació tot felicitant a Enric Enrech Artal, president del Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Barcelona, per un acte tan festiu i tan solemne alhora.Data de publicació: 8/11/2013