Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Presentació procés de validació QP | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Serveis externs > Consultoria pedagògica

Presentació procés de validació QP

L’equip pedagògic format per Mònica Fernández, col·legiada, amb el suport d'Anna Ferré, estudiant associada, coordinat per Conxi Reig, vocal de Promoció i Difusió del COPEC, ha presentat a la Junta de Govern del COPEC, el procés seguit en l’anàlisi de valoració per la validació de Qualitat Pedagògica, de la Tempera Sòlida Playcolor.

 

En la presentació de l’informe s’ha explicat l’anàlisi de la normativa vigent i el procés d’experimentació del producte realitzat amb diversos infants i adolescents, per conèixer les propietats i possibilitats educatives, seguint una pauta d’observació.

 

S’han exposat els resultats d’un qüestionari en què hi han participat diversos professionals dels tres àmbits educatius (educació formal, no formal i informal) realitzat amb la finalitat de constatar les valoracions extretes durant el projecte.

 

També s’ha presentat l’anàlisi de la presència del producte a les xarxes socioeducatives per, d’aquesta manera, conèixer el seu impacte. A més, s’ha fet una valoració final de l’informe i mostrat l’anunci de la Tempera Sòlida Playcolor, on s’ha incorporat el logo del COPEC i la ressenya “Producte recomanat pel  Col·legi de Pedagogs de Catalunya":

 

 

Data de publicació: 18/11/2013