Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com INTERCOL·LEGIAL INFORMÀTICA I TELEFONIA | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Serveis col·legials > Avantatges comercials

INTERCOL·LEGIAL INFORMÀTICA I TELEFONIA

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Serveis al Col·legiat > INTERCOL·LEGIAL INFORMÀTICA I TELEFONIAACORDS DE COL·LABORACIÓ INTERCOL·LEGIAL - informàtica i telefonia

El Col·legi de Pedagogs a Catalunya, a través la Intercol·legial Catalana de la què en forma part, ofereix als col·legiats i col·legiades preus especials en informàtica i telefonia.


Web de compra directa per a col·legiats/des amb preus especials. 
L’acord també inclou l’assistència personal dels tècnics a la botiga d’Apple de Passeig de Gràcia (Barcelona).

Avantatges que ofereixen els serveis en el núvol d'Office 365, per als col·legiats i col·legiades. Descompte del 8% en la compra on-line de llicències per a col·legiats/des.

  • CONTASIMPLE

És una aplicació de facturació, comptabilitat i impostos en el núvol especialment enfocat per a autònoms i Pimes. L'eina ha estat dissenyada emfatitzant en tot moment la facilitat d'ús, la qual cosa la fa especialment apta per a usuaris sense cap coneixement de comptabilitat. Els col·legiats i col·legiades podran gaudir de 3 mesos del pla més complet (Ultimate) sense cap cost (valorat en 45 €/trimestre) i passat aquest temps, podran fer ús del pla gratuït o contractar algun dels plans de pagament. Accés gratuït a l'app de Contasimple per Android · Suport tècnic gratuït per tots aquells usuaris que contractin l'eina (mail i telèfon).