Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Pedagogs Sense Fronteres: Acció pedagògica al Perú<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Col·legiació > Estudiants > Col·laboracions

Pedagogs Sense Fronteres: Acció pedagògica al Perú

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Estudiants > Pedagogs Sense Fronteres: Acció pedagògica al Perú<br>Ahir, 18 de novembre, va tenir lloc la segona edició dels Berenars Pedagògics del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, una iniciativa adreçada a estudiants de pedagogia i psicopedagogia d’universitats d’arreu de Catalunya, presentat per Conxi Reig, vocal de Promoció i Difusió, amb objectiu de donar a conèixer el COPEC entre els futurs pedagogs/gues i psicopedagogs/gues, al mateix temps que compartir experiències i informacions que puguin ser interessants per al seu futur professional.

 Milagros Valera, Vocal d’Educació i Diversitat, va obrir la sessió presentant COPEC SOLIDARI, un projecte creat pel Grup de Treball Pedagogs Sense Fronteres (GTPSF), del que n’és coordinadora. També va informar dels diferents grups de treball existents per tal de fomentar la participació estudiantil i brindar la possibilitat de conèixer d’una manera més àmplia els diferents espais de participació i generació de coneixement del COPEC, així com les activitats i avantatges que se n’hi poden trobar. En general, es van obrir les portes del Col·legi per tal que en un futur molt proper els/les joves puguin fer d’aquesta institució un referent professional un cop acabin els seus estudis.Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Estudiants > Pedagogs Sense Fronteres: Acció pedagògica al Perú<br>
Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Estudiants > Pedagogs Sense Fronteres: Acció pedagògica al Perú<br>


La part principal de la trobada amb els estudiants va estar a càrrec de Sandra Guijarro Vargas, estudiant associada del COPEC i membre del GTPSF. Aquesta presentació es va caracteritzar per la descripció de l’experiència que va tenir al Perú a l’alberg de mares adolescents i nens en situació d’abandonament moral i material, durant tres mesos en les seves pràctiques com a estudiant de pedagogia a la UB. Va ser una trobada participativa en la que els estudiants van poder mostrar el seu interès per a conèixer més profundament l’associació “Camino a la Solidaridad”, responsable de l’alberg a Chincha (Perú), i van poder intercanviar diverses opinions i interessos en relació a la col·laboració de projectes internacionals.

 

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya title=


El II Berenar Pedagògic, va concloure amb un berenar on ponents, estudiants i membres del COPEC van compartir reflexions en relació a aquesta jornada, en un ambient distès i amè. Des de la vocalia de Promoció i Difusió, promotora dels Berenars Pedagògics ja s’està preparant una nova edició d’aquest espai de relació i promoció del COPEC i de la Pedagogia i Psicopedagogia professional entre els estudiants.


Data de publicació: 19/11/2013